ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du ett brinnande intresse för ekonomi och en vilja att vara med på en utvecklande tillväxtresa? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Junior Redovisningsekonom till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex för att därefter övergå i en fast anställning hos kunden, förutsatt ett fint samarbete. I rollen som Junior Redovisningsekonom erbjuds du möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med bolaget! 

Placering: Norrort

Arbetsuppgifter för rollen som Junior Redovisningsekonom till bolag i stark tillväxt:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring 
  • Avstämningar 
  • Rapportering 
  • Effektivisera ekonomiska processer och rutiner
  • Förekommande ad hoc – uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Junior Redovisningsekonom till bolag i stark tillväxt:

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning och minst två års arbetslivserfarenhet inom redovisning, som inneburit liknande arbetsuppgifter. Därtill ser vi gärna att du har ett genuint systemintresse och skickliga Excelkunskaper. Utöver det kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 

Som person är du ambitiös med en vilja att ständigt utvecklas. Du är organiserad och analytisk, med en känsla för struktur. Du drivs av att arbeta i en kultur som präglas av högt engagemang och snabba beslutsvägar. Du är initiativrik och tycker om att förbättra ekonomiska processer och rutiner. 

Ansökan och kontakt

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer FÅRE2059. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Fanny Åberg vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Redovisningsekonom

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyra Redovisningsekonom

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Junior Redovisningsekonom till bolag i stark tillväxt

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Dela detta jobb