ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior Redovisningsekonom!

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

Junior Redovisningsekonom!

Är det dags att för nya utmaningar? Vill du arbeta med spännande bolag och växa tillsammans med oss? Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet inom redovisning. 

 Om Aaron Sprint

Aaron Sprint tillsammans med vår systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, är två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden. Vilket är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax, Finance, & Life Science. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk. 

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

 Vi vill ständigt vara a jour och kunna erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sin karriär. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

Vad en Junior Redovisningsekonom förväntas göra:

·    Löpande bokföring 

·    Upprättande av månadsbokslut 

·    Månatliga avstämningar 

·       Rapportering till kund 

Vi söker dig som har eller kommer ha en kandidatexamen inom ekonomi alternativt en examen från YH-utbildning, gärna med inriktning redovisning. Du har gärna 1-2 års erfarenhet ifrån liknade roll. Vidare söker vi dig som är öppen och kommunikativ, arbetar strukturerat och självständigt. 

Vad får du av att arbeta som konsult hos Aaron Sprint? Vår främsta styrka är vår specialisering inom våra områden vilket leder till att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag med en hög kvalité.  Vi är en snabbfotad organisation som är resultatdrivna och för att trivas hos oss bör du tycka om en stark laganda, ha kul på jobbet och drivas av utveckling. Vi på Aaron tror på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss starkare. 

  Vi vill veta mer om dig! För frågor kontakta Fredrica Appelqvist på +46 703 365 925 eller via mail fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

 

 

Dela detta jobb

logo
Junior Redovisningsekonom!

Aaron Sprint