ekonomijobb.se

Junior redovisningsekonom

Ort
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Junior redovisningsekonom

Just nu söker LäkarLeasing i Stockholm en ny talang till rollen som Junior Redovisningsekonom. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet inom redovisning. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!

Att arbeta som Junior Redovisningsekonom på LäkarLeasing
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att arbeta med den löpande bokföringen, göra kontoavstämningar samt ansvara för leverantörsreskontran. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på ekonomiavdelningen, och för att komma igång ordentligt inleds arbetet med en introduktionsutbildning. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. Du kommer att arbeta i öppna, trivsamma och fräscha lokaler på Kungsholmen.

Den vi söker:
På LäkarLeasing tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Det vi kräver av dig är ett genuint intresse för leverantörsreskontra, avstämningsarbete och den löpande bokföringen. Det är även viktigt att du har ett övergripande kvalitetstänk och är noggrann i ditt arbete. Du som person är utåtriktad och har en exceptionell förmåga att se lösningar samt är noggrann i ditt arbetssätt. Du blir en del av ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig!

Vad kan LäkarLeasing erbjuda dig?
LäkarLeasing kan erbjuda dig en marknadsmässig lön och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De erbjuder även alla anställda flextid, tjänstepension och friskvårdstimme varje vecka.
Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Talent Recruitment, och LäkarLeasings önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Talent Recruitments rekryteringskonsult Olivia Olofsson Hedström via telefon: 070-756 28 97 eller e-post: olivia.olofsson@talentrecruitment.se.
Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om LäkarLeasing
LäkarLeasing har vuxit stadigt sedan starten 2005 och är idag det marknadsledande företaget inom vårdbemanning i Sverige. På huvudkontoret i centrala Stockholm arbetar idag över 65 anställda och varje vecka tjänstgör över 400 läkare och sjuksköterskor inom den svenska vården via LäkarLeasing. LäkarLeasings vision och övergripande ambition är att tillhandahålla den mest kvalitativa bemanningslösningen på marknaden. Därmed säkerställs att rätt kompetens finns på rätt plats vid rätt tillfälle.

Snabba fakta
FÖRETAG
LäkarLeasing Sverige AB
ORT
Stockholm
ANSTÄLLNINGSTYP
Permanent
ANSVARIG KONSULT
Olivia Olofsson

Dela detta jobb

Junior redovisningsekonom

Talent Recruitment