ekonomijobb.se

Junior projektledare med kundansvar till AktivBo!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Junior projektledare med kundansvar till AktivBo!

Kundnöjdhet. Förändringsledning. Målstyrning. Resultatfokus. Kreativitet. Digital innovation. Är detta ord som triggar dig? I så fall bör du söka tjänsten som Junior Projektledare på AktivBo!

Om tjänsten

Academic Work söker för AktivBo’s räkning en Junior projektledare till deras nyrenoverade kontor på Engelbrektsgatan i centrala Stockholm.

Teamet av projektledare består idag av fem medarbetare med i en mer senior roll, men då bolaget befinner sig i en tillväxtfas söker de efter en junior Projektledare som vill utvecklas och växa med dem. Företaget grundades 1991- men har lyckats bibehålla en start-up känsla med korta beslutsvägar, vilket innebär att företagsandan är innovativ med fokus på tillväxt och digital utveckling. AktivBo är ett konsultbolag som hjälper bostads- och fastighetsföretag att få nöjdare hyresgäster, nöjdare medarbetare och nöjdare ägare. Genom kundundersökningar och en kontinuerlig kunddialog samlas hyresgästernas synpunkter in och används som underlag för fastighetsbolagens verksamhetsstyrning. Över 350 bostads- och fastighetsbolag mäter och jämför sig kontinuerligt med stöd av AktivBo. Metoderna innebär stöd i allt ifrån hur man lägger upp en struktur för att få in svar till hur man omsätter dessa för att skapa kontinuerliga förbättringar.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du att till en början få en ordentlig onboarding av dina mer seniora duktiga kollegor för att du ska få bästa möjliga start. I rollen kommer du att stötta upp internt och på sikt driva egna processer för mindre kundföretag där allt från projektplanering, undersökning till implementering ingår för flera kundprojekt parallellt.

Du kommer till exempel att:

 • Löpande analysera realtidsdata i ett Business Intelligence verktyg
 • Analysera och presentera resultat med stöd av exempelvis Powerpoint, Keynote etc
 • Analysera och identifiera kundbehov och föreslå kundanpassade lösningar
 • Arbeta aktivt och långsiktigt med företagets kundrelationer
 • Genomföra workshops på olika organisatoriska nivåer och arbeta med åtgärdsplanering

Det är en social och konsultmässig roll med många kontaktytor, där du jobbar både långsiktigt och kundnära. Ingen dag är den andra lik och en vecka kan exempelvis innebära föreläsningar, workshops, presentationer och analysarbete - på olika platser i Sverige. Du trivs med att driva parallella projekt och leverera under tajta deadlines.

Vi söker dig som

 • Har en universitetsutbildning inom relevant område, exempelvis inom ekonomi, marknadsföring, service management
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har tidigare erfarenhet av arbete i projektform och/eller har arbetat i en säljroll och haft långsiktiga kundrelationer
 • Kan resa ca 1-2 dagar per vecka

Som person är det av hög vikt att du passar in i arbetsgruppen, så därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig matchning för den här tjänsten. Du ska vara prestigelös, ärlig och jordnära och lockas av att komma till ett innovativt företag med stort fokus på digital utveckling.

Som person är du:

Kommunikativ - vilket innebär att du talar tydligt och välformulerat samt anpassar ditt budskap till mottagaren samt använder dig av sitt kroppsspråk för att förstärka din kommunikation.

Strukturerad - vilket innebär att du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Samt att du självständigt sätter upp tidsplaner för hur arbetet ska fortskrida och levereras inom utsatta tidsramar genom att följa upp och omprioritera allteftersom.

Självgående och initiativtagande - vilket innebär att du tar ansvar för att uppgiften drivs mot målets riktning och levereras i tid samt tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Du konceptualiserar idéer och säljer in dessa i organisationen.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Engelbrektsgatan, Stockholm samt hos kunder runt om i Sverige

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AktivBo's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

AktivBo startades 1991 för att utveckla en metod som kunde medverka till att höja service- och förvaltningskvaliteten i fastighetsbranschen. Målet var att åstadkomma konkreta och mätbara förbättringar i de områden som var viktigast för hyresgästerna/kunderna. Sammanfattningsvis innebar detta en stor förändring för hela branschen – att flytta fokus från fastighetens teknik och ekonomi till slutkunden. Med andra ord att göra fastighetsbranschen till en servicebransch med mål att få nöjda och lojala kunder.

Med vår process erbjuder vi ett stöd från undersökning till konkreta och kontinuerliga förbättringar. Vi har ett innovationsdrivet arbetssätt och utformar våra digitala stöd- och analysverktyg utefter våra kunders behov för att optimera användarvänlighet och relevans. Idag samarbetar vi med över 300 bostads- och fastighetsföretag i Sverige, Tyskland och Österrike. Detta gör att vi kan erbjuda en unik benchmark mot andra aktörer i branschen – på både bostads- och lokalsidan.

Dela detta jobb

Junior projektledare med kundansvar till AktivBo!

Academic Work