ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior Pricing Analyst till Proffsmagasinet

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Junior Pricing Analyst till Proffsmagasinet

Junior Pricing Analyst till Proffsmagasinet

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du i början av din karriär inom pricing / controlling och vill komma till ett snabbt växande e-handelsbolag? Då kan det här vara tjänsten för dig!
Hos oss kommer du få arbeta med prissättning och förvaltning av vårt pricingsystem men även jobba med löpande förbättringsarbete inom säljteamet.

Vi är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. Vi växer och söker en Junior Pricing Analyst till vårt säljteam.
Primärt kommer du att tillsammans med två kollegor ansvara för prissättning och registervård för alla våra produkter, drift och förvaltning av vårt pricingsystem samt controlling av våra nyckeltal. Du kommer också att få arbeta löpande med förbättringsarbete kring våra processer, i projektform inom säljteamet.

I rollen som Junior Pricing Analyst kommer du bland annat att:
• Föra dialog med leverantörer och följa upp med kategoriansvariga och säljorganisationen.
• Arbeta med systemförvaltning av prishanteringssystemet.
• Arbeta med konstadsstruktur och fraktkostnad tillsammans med ekonomiavdelningen.
• Ansvara för att upprätthålla och hålla prissättningsdatabasen uppdaterad med inköpspriser från alla distributörer,
kampanjpriser och försäljningspriser.
• Arbeta med att utveckla Proffsmagasinet prisstrategi genom process och systemutveckling

Vi på Proffsmagasinet arbetar aktivt med det viktigaste vi har - våra medarbetare. När du jobbar hos oss vill vi att du i efterhand ska beskriva det som ”bästa tiden i ditt arbetsliv”. Vi jobbar för att göra alla medarbetare delaktiga och du får chans till att påverka hur ni ska arbeta för att uppnå bästa möjliga resultat.
Trots att vi växt mycket senaste åren är vi fortfarande ett tight gäng där du som individ blir sedd, samtidigt som du får jobba med stora kontaktytor med storbolagskänsla i med att vår ägare Ahlsell äger inköpsprocessen.

Personprofil
Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning på analys. Kanske har du studerat ekonomi eller industriell ekonomi.
Vi tror att du har arbetat i 1-3 år i en roll med analys, kanske som controller eller i en inköpsfunktion. Är du rätt typ av person kan du även vara nyexaminerad.

Du har en positiv approach och en vilja att lära dig nya saker. Du har god analytisk förmåga och du uppskattar att arbeta processutvecklande. Du har systemvana och van vid att bearbeta data i Excel.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Liljeholmskajen, Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Proffsmagasinet är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. Vi lagerför stora delar av vårt sortiment vilket garanterar snabba leveranser och möjlighet till upphämtning från vår pickup-point i Stockholm.
Sedan 2007 tillhandahåller Proffsmagasinet produkter utvalda för medvetna hantverkare och hemmafixare. Med över 100 000 produkter i sortimentet – noga utvalda från de bästa varumärkena – erbjuder Proffsmagasinet kvalitetsprodukter med snabba leveranser över hela Sverige. Över 200 000 nöjda kunder har redan upptäckt det heltäckande sortimentet och fått hjälp och råd från vår duktiga kundservice.

Sökord: pricing analyst, inköpare

Dela detta jobb

logo
Junior Pricing Analyst till Proffsmagasinet

PerformIQ