ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Junior planner i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Junior planner i Stockholm

Vi söker nu en junior planner som vill arbeta i ett internationellt modebolag i Stockholm. Du kommer tillhöra ett team där du kommer arbeta analytiskt och med inköp samt planering.

Utöver det kommer du att ha ett nära samarbete med produktteamet. Besitter du ett stort intresse för modebranschen och har en stark drivkraft och viljan av att utvecklas? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Modebolaget har delat upp deras sortiment i olika avdelningar. Som junior planner har du tillsammans med en annan planner ansvaret för en viss del på avdelningen. Man har även ett nära samarbete med övriga på avdelningen samt produktteamet. Tillsammans kommer ni att optimera försäljningen genom analyser över den globala marknaden inom erat område.

Som junior planner kommer du att stötta planner främst med följande arbetsuppgifter:

• Analysera försäljningen på den globala marknaden inom ditt område

• Administrera planeringen, lagerstatus och inköp

• Input vid produktoptimering 

• Trendspaning genom statistik

• Ansvara för tidsplaneringen gentemot hela avdelningens tidsplan

Kvalifikationer

Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi/logistik. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är systemvan. Koncernspråket är både svenska och engelska och du förväntas tala och skriva det obehindrat.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett självledarskap, stor drivkraft samt viljan att utvecklas. Du är lösningsorienterad och har ett analytiskt förhållningssätt samtidigt som att du är affärdriven. Vidare är du serviceminded, bidrar till teamet och tar egna initiativ.

Du erbjuds

Tjänsten är en konsultanställning på heltid 100% med start omgående och stora möjligheter till vidare anställning hos kund.

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Emelie Prokop, emelie.prokop@jurek.se.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! 

Dela detta jobb

logga
Junior planner i Stockholm

Jurek