ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior/Nyexaminerad ekonom

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Junior/Nyexaminerad ekonom

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företager en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget grundades 2015 för att tillhandahålla hållbar energi och har erkänts som ett av de snabbast växande företagen i Europa av Financial Times årliga FT1000-rankning. De har tagit fram energiförvaringslösningar byggda på litium-teknik som idag revolutionerar marknaden för telekom, kommersiella och industriella segment. Deras primära fokus är att skapa den bästa säkraste och mest hållbara energilösningen vi har. Deras huvudkontor samt produktutveckling ligger i Stockholm, Sverige, men det har kontor i flertalet länder och idag används deras marknadsledande lösningar på alla kontinenter och i alla klimatzoner – från ekvatorn till Arktis.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att bestå i att hantera inkommande leverantörsfakturor och att dessa hanteras enligt rätt process internt och i enlighet med god redovisningssed. Du stämmer av och kontrollerar, konterar och skickar ut fakturorna. Du genomför också matchning av fakturor mot inköpsordrar och utredningar av eventuella differenser.

Därutöver kan det även förekomma mer administrativt arbete samt möjlighet till att vara behjälplig i andra vanligt förekommande uppgifter inom ekonomiavdelningen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

•Högskoleutbildning inom ekonomi, meriterande med inriktning redovisning
• Relevant erfarenhet inom området, exempelvis sommarjobb alternativt arbete på deltid under studierna
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i MS-Officepaketet.

För att trivas i den här tjänsten är det viktigt att du är en noggrann, systematisk och analytisk person som månar om att arbetsuppgifterna utförs korrekt. I den här rollen kommer du arbeta i team samt ha kontakt med andra delar av organisationen och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Det är en positiv arbetskultur inom företaget och vi ser därför gärna att du är en glad, lösningsorienterad person som ser möjligheter. Du trivs en växande och snabb miljö som förändras dagligen och kan enkelt koordinera dig fram samt hitta svar på frågor som inte alltid är givna.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Junior/Nyexaminerad ekonom

Bravura