ekonomijobb.se

Erbjuder du god service till kunder och är noggrann i ditt arbete? Vill du vara med på en tillväxtresa hos ett företag där du har möjlighet att växa in i rollen? Då har vi möjligheten för dig! För kunds räkning söker vi dig som är i början av din karriär inom löneområdet.

Rollen
Rollen som lönekonsult innebär ett omväxlande arbete där du har mycket kundkontakt och ett nära samarbete med dina kollegor. Du kommer att arbeta löpande med flera olika projekt hos ett flertal olika kunder på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Som lönekonsult arbetar du löpande med hela löneprocessen och har mycket kundkontakt i alla frågor som rör lön. Som junior lönekonsult kommer du inledningsvis att erbjudas introduktion och upplärning av dina kollegor. Du kommer att utgå från kundens kontor i centrala Malmö.
 

Du erbjuds
Stora möjligheter finns att utvecklas och växa i själva rollen samt vara med på företagets tillväxtresa. Detta är en rekrytering och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som;

• har relevant utbildning inom lön
• har erfarenhet av att hantera kunder
• kan behärska det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift
• har goda IT-kunskaper och har lätt för att lära dig nya system 

Har du något års erfarenhet av att arbeta med lön ses detta som meriterande. 

Som person söker vi dig som är noggrann, strukturerad och har ett sinne för ordning och reda. Du har en förmåga att se detaljerna i dina arbetsuppgifter samtidigt som det är viktigt att du kan se helheten. Vidare är du en god kommunikatör, utåtriktad som person och van vid att erbjuda god service till kunder. Rollen som lönekonsult kräver ett flexibelt förhållningssätt eftersom branschen och rollen innebär mycket kundkontakt och snabba förändringar.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cindy Hultman på telefon 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Logga

JUNIOR LÖNEKONSULT

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb