ekonomijobb.se

Redito är en oberoende investment manager med fokus på fastighetsinvesteringar på den Nordiska marknaden. Bolaget förvaltar fastigheter med starka kassaflöden som skall generera en långsiktigt hållbar avkastning till sina investerare. Totalt förvaltar Redito fastigheter med ett värde om 18 mdr kronor fördelade på tre bolag där Trophi Fastighets AB är det största.

Trophis strategi är att generera en stabil avkastning genom att investera i fastigheter med ett stort inslag av dagligvaruhandel. Sedan starten 2012 har bolaget vuxit kraftigr och är idag Sveriges största fastighetsbolag inom handel. Trophi äger cirka 170 fastigheter i Sverige och cirka 100 fastigheter i Finland vilket gör bolaget till Nordens ledande fastighetsbolag inom dagligvaror.


Redito söker junior Leasing Manager

Vill du vara en del av vår fortsatta expansion och utveckla Sveriges största fastighetsbolag inom handel? Drivs du av att göra affärer och utvecklas genom att utmana dig själv?

Redito är en oberoende investment manager med fokus på fastighetsinvesteringar på den Nordiska marknaden. Bolaget förvaltar fastigheter med starka kassaflöden som skall generera en långsiktigt hållbar avkastning till sina investerare. Total förvaltar Redito fastigheter med ett värde om 18 mdr kronor fördelade på tre bolag där Trophi Fastighets AB är det största. Trophis strategi är att generera en stabil avkastning genom att investera i fastigheter med ett stort inslag av dagligvaruhandel. Sedan starten 2012 har bolaget vuxit kraftigt och är idag Sveriges största fastighetsbolag inom handel. Trophi äger cirka 170 fastigheter i Sverige och cirka 100 fastigheter i Finland vilket gör bolaget till Nordens ledande fastighetsbolag inom dagligvaror. www.redito.se

Tjänsten
Som Leasing Manager inom Reditokoncernen kommer du att arbeta i en dynamisk miljö där ledord som affärsdriv, enkelhet, flexibilitet och transparens karakteriserar oss. Du kommer att vara en del av Trophi Fastighets AB och ha ett tätt samarbete med Asset Managementteamet i Sverige. Teamet har en gemensam passion för fastigheter och affärer. Som Leasing Manager kommer du att vara ansvarig för våra omförhandlingar och uthyrning i den svenska portföljen. Trophi Fastighets AB är en långsiktig ägare där stor vikt läggs på att skapa långsiktiga och goda relationer med våra hyresgäster. Det totala värdet på fastighetsportföljen uppgår idag till ca 13 miljarder. Våra största hyresgäster är ICA, Coop, City Gross och Axfood. Tjänsten utgår från fina lokaler på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm och du rapporterar till Head of Asset Management.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Aktivt verka för att skapa en hållbar utveckling av våra fastigheter.
 • Ansvara för omförhandling av strategiska hyresavtal.
 • Upprätthålla goda relationerna med våra hyresgäster.
 • Planera och genomföra ny-uthyrning.
 • Styra, leda och kontrollera externa uthyrningskonsulter.
 • Följa handelns utveckling och vara uppdaterad om handelskonceptens krav.
 • I samarbete med Asset Management analysera och följa upp fastigheternas utveckling.
 • Bidra med att initiera, driva och utvärdera olika projekt och affärsmöjligheter i samarbete med Asset Management.
 • Vara delaktig i fastighetstransaktioner.
 • Omvärldsbevakning

Kvalifikationer:

 • Relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning fastighetsekonomi eller fastighetsjuridik.
 • Minst 3-5 års erfarenhet från kommersiell fastighetsförvaltning.
 • Goda kunskaper i hyresförhandling och hyresjuridik.
 • Goda kunskaper avtalstekniska frågor.
 • God förmåga att förstå och räkna på en bra affär.
 • God analytisk förmåga.
 • Goda kunskaper om den svenska detaljhandelsmarknaden och detaljister.
 • Körkort.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Du skall trivas med att arbeta i en föränderlig miljö med många intressanta affärskontakter och utmaningar. Du agerar professionellt i alla lägen och är service- och affärsdriven. Som person är du självständig och har hög tillit till dina egna professionella egenskaper. Du visar på gott omdöme, har god samarbetsförmåga, kommunicerar tydligt och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare är du noggrann, pragmatisk och flexibel. Du har en problemlösande förmåga och drivs av att fullfölja dina projekt mot uppsatta mål.

Välkommen med din ansökan
Om du tycker att tjänsten som Leasing Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Redito med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, sista ansökningsdatum är dock den 15:e sepetember 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Wretman jeanette.wretman@fasticon.se eller på 0708-98 68 25.

Junior Leasing Manager

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb