ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Financial Controllers till storbank

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-12

Ansök nu

Junior Financial Controllers till storbank

Är du på väg att ta examen inom ekonomi och vill kickstarta din karriär? Om du vill vara med och sammanställa årsbokslut och årsredovisning till en storbanks kunder kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Academic Work söker tre Junior Financial Controllers för vår kunds räkning. Företaget är en storbank som sitter i Arenastaden. Avdelningen består av 17 medarbetare som arbetar som Controllers och Redovisningsekonomer. Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill få arbeta på bank och stärka upp CV:et med värdefull erfarenhet.

Under din första tid får du en introduktion och därefter en mentor som stöttar dig i det dagliga arbetet. Med tiden ser vi att du blir mer självgående men inom teamet finns alltid stöttning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på storbanken. Uppdraget kommer att vara på heltid fram till sista april. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Bakgrundskontroll

 • För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir din ansökan aktuell kommer vi uppmana dig att fylla i den blankett som du finner här och skicka till registerutdrag@polisen.se eller med post till Rikspolisstyrelsen, Box 757, 981 27 Kiruna. Öppna inte detta kuvert. Detta öppnar vi i samband med ett erbjudande.
 • Kreditupplysning, genomförs i samband med ett erbjudande.
 • En sekretessbilaga för banken signeras i samband med anställningsavtalet

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att producera årsredovisningar och årsbokslut för företagets mindre komplexa kunder. Du ansvarar för hela kedjan samt att följa upp att dina processer går i mål. Eftersom du arbetar med flera olika kunder samtidigt är det viktigt med god struktur. Du kommer att ha kontakt med revisorer för återkoppling samt uppföljning. Du kommer att få en gedigen introduktion samt stöttning av dina mer seniora kollegor. Det är viktigt att du trivs med svenska språket då du kommer förväntas leverera korrekt grammatik i förvaltningsberättelsen.

Du kommer till exempel att:

 • Genomföra rimlighetsbedömning utifrån fjolårets bokslut

 • Utforma och förmedla vidare förvaltningsberättelse

Tjänsten passar dig som precis avslutat dina studier alternativt är relativt ny i din karriär.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad eftergymnasial examen inom ekonomi med inriktning redovisning eller motsvarande
 • Har grundläggande kunskaper om redovisning och värdepapper
 • Har goda datorkunskaper och är bekväm i användning av Excel
 • Svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom redovisning.

Som person är du

 • Strukturerad och uthållig
 • Noggrann och kvalitetsfokuserad
 • Självgående

Som person är du även ansvarstagande och har ett analytiskt förhållningssätt till siffror. Du lämnar inget åt slumpen utan är mycket noggrann med de arbetsuppgifter du tar dig an. Vidare ser vi gärna att du är en kommunikativ lagspelare för att kunna stötta och ta hjälp av dina kollegor vid behov. Vid denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: December, samtliga konsulter kommer börja uppdraget tillsammans

 • Omfattning: Heltid, 38.5h/vecka

 • Placering: Solna, arbetet sker på plats

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Junior Financial Controllers till storbank

Academic Work