ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior entreprenadinköpare till Eltel

Företag Barona
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-25

Ansök nu

Junior entreprenadinköpare till Eltel

Junior entreprenadinköpare till Eltels kontor i Bromma!
Nu söker vi en noggrann och utvecklingsorienterad medarbetare till en spännande och utvecklande tjänst som junior inköpare på Eltel. Brinner du för inköp och har erfarenhet från en liknande roll inom produktion eller projekt? Då kan du vara den vi söker!

Om bolaget
Eltel är en ledande leverantör av fälttjänster för el- och kommunikationsnät - infranät. Eltel hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Eltels lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Under 2020 hade Eltel Sverige en omsättning på 224,5 miljoner euro. I Sverige är Eltel 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. Tjänsten som ska tillsättas är en tillsvidaretjänst på kontoret i Bromma. Du kommer att ingå i en central inköpsgrupp och rapporterar till Eltels Chef för Projektkontoret. Önskad start är så snart som möjligt.

Om tjänsten
I tjänsten som junior entreprenadinköpare är ditt uppdrag att se till att Eltel upprätthåller en kvalitativ och riskminimerad bas av underentreprenörer. Du stöttar andra inköpare såväl som lokala chefer, projektledare, projektörer och UE ansvariga i val av underentreprenad samt upprättar och administrerar avtal för dessa. Avsikten är att denna tjänst på sikt skall utvecklas till en entreprenadinköpare.
Typiska arbetsuppgifter;

  • Ansvara för process för kvalificering och uppföljning av UE/leverantörer

  • Förvaltning av UE-kollen (SRM verktyg) och förfining av data/rapporter

  • Granska och korrigera data (avtals-och prisuppgifter) 

  • Hantera inkommande ärenden från organisationen

  • Självständigt upprätta enklare upphandling och avtal med stöd av senior inköpare.

  • Stöttning av och samarbete med inköpsgruppen, projektchefer och underentreprenörer samt IT och Finans

Vem söker vi?
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av en roll inom inköp eller inom produktion/projekt. Du vill arbeta på en arbetsplats där du kan bidra med kunskap, struktur och engagemang och du vill på sikt utvecklas till att bli en fullfjädrad entreprenadinköpare. I den här rollen erbjuds du möjligheten att utveckla inköpsprocesser och stötta andra inköpare, lokala chefer och projektledare i organisationen.

Din bakgrund:

  • Några års erfarenhet av en liknande roll inom inköp eller produktion/projekt.

  • Mycket goda kunskaper i Excel/Word och gärna även i MS Access.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

  • Erfarenhet av affärssystemet IFS är meriterande.


Som person är du självgående, ansvarstagande och systematisk. Du kommer att arbeta nära inköpskollegor i ett team och samarbeta mycket med olika chefer och projektledare i organisationen, varför samarbetsförmåga är en given egenskap hos dig.

Övertygad än? Vi tar inte emot ansökningar via mail, men kontakta Johanna Mix på johanna.mix@barona.se om du har frågor. Ansök gärna idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Junior entreprenadinköpare till Eltel

Barona