ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior ekonomikonsult till Quality Consulting i Malmö!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

Junior ekonomikonsult till Quality Consulting i Malmö!

Quality Consulting i Malmö växer och vill ha med DIG på tåget! Så om du vill vara med och bidra till stor tillväxt i Skåne samt få möjlighet att bli anställd på ett företag som lever som dem lär - då har du hittat rätt!

Om tjänsten

Quality Consulting är en partner till sina kunder, med säte i Stockholm och Malmö. Verksamheten växer mer än någonsin och håller till på Studio i Malmö vilket kommer att bli din nya arbetsplats. Gemensamt för de som jobbar på företaget är högt engagemang, tydliga värderingar och ett starkt resultatfokus.

Du får vara med på en spännande expansionsresa och blir en del av ett bolag med höga ambitioner, där alla är med och bidrar för att nå gemensamma mål, skapa ett härligt arbetsklimat och där rätt person får möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.

Som redovisningsekonom på Quality Consulting blir du en del av gänget i Malmö som består av sex personer idag. Tillsammans ansvarar ni över kunderna och ser till att hela tiden skapa möjligheter framåt för bolaget att växa och få möjlighet att komma ut och skapa förändring hos era kunder. Förutom ditt fokus på ekonomi får du som söker gärna vara en person som bidrar med dina förbättringsförslag och idéer för att utveckla teamet, arbetssätt och verksamheten.

Du erbjuds:

 • En gedigen genomgång av företaget för att förstå företaget och deras vision

 • Nya fräscha lokaler på Studio i Malmö

 • En arbetsgivare som satsar och sätter sina anställda i första rummet

 • Stora möjligheter att utvecklas tillsammans med och inom bolaget

Arbetsuppgifter

Du kommer att vid start få ta ansvar för bolagets kunder som verkar i en mängd olika branscher samt deras övergripande ekonomi och löpande bokföring. Du kommer även få möjlighet att stötta upp i arbetet mot bolagets större internationella kunder och då hjälpa till med uppgifter kopplade till främst financial- och business-controlling. På sikt är tanken att du kommer att utvecklas med bolaget och få möjlighet till mer avancerade kunder och arbetsuppgifter i takt med din egen utveckling och ditt driv. Det kan då innebära möjligheter att arbeta i konsultroller som till exempel financial controller, business controller osv.

Vi söker dig som

 • Har en kandidatexamen i ekonomi

 • Tidigare arbetat på en ekonomifunktion, antingen genom extrajobb eller sommarjobb, alternativt att du har arbetat ett par år efter din examen

 • Kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift då dessa språk används dagligen

Som person är du:

 • Strukturerad

 • Initiativtagande

 • Problemlösande

 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Februari eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om Quality Consulting!

 

Dela detta jobb

Junior ekonomikonsult till Quality Consulting i Malmö!

Academic Work