ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vindex söker nu en ekonomiassistent för hyrrekrytering till en av våra kunder. Under de första sex månaderna kommer du att gå som konsult via Vindex och därefter övergå i fast anställning hos kunden, givet ett uppskattat samarbete. Som ekonomiassistent kommer du ansvara för varierande uppgifter inkluderande leverantörsreskontra, viss kundfakturering och vidarefakturering samt momshantering. Du ingår i ett team av 6 medarbetare och bolaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. 

Placering: Stockholmsområdet

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Junior ekonomiassistent till ledande bolag inom sin nisch

 • Leverantörsreskontra
 • Kundfakturering
 • Moms- och skattehantering
 • Ansvara för avstämning av balanskonton
 • Rapportering till skatteverket
 • Delta i boksluts- och rapporteringsuppgifter

Kvalifikationer för rollen som Junior ekonomiassistent till ledande bolag inom sin nisch

 • Universitetsutbildning inom ekonomi eller dylikt
 • Erfarenhet av ekonomisystem
 • Mycket starka Excel-kunskaper
 • Flytande talad och skriftlig svenska och engelska
 • Erfarenhet av Visma lön är meriterande

För den här rollen söker vi en prestigelös, ansvarstagande person med en stark problemlösningsförmåga. Du har ett starkt inre driv och gillar att ta ansvar och slutföra det du startat. Därtill har du lätt att hantera stress och är flexibel.

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KJEKASS1712. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag ekonomiassistenter

Vindex rekryterar ekonomiassistenter i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Junior ekonomiassistent till ledande bolag inom sin nisch

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2022-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb