ekonomijobb.se

Junior ekonomiassistent sökes till centralt fastighetsbolag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-30

Ansök nu

Junior ekonomiassistent sökes till centralt fastighetsbolag!

Är du en nyexaminerad ekonom som är i början av din karriär? Vill du utvecklas och växa tillsammans med ett av Sveriges största fastighetsbolag? Då kan du vara den personen vi söker! Nu har du möjlighet att utmana dig och bli en del av en härlig leverantörsreskontragrupp, sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till sitt kontor i centrala Göteborg. Vår kund är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med 330 medarbetare och 26 000 bostäder där fokus ligger på att erbjuda trygga och trivsamma fastigheter med ett hållbarhetsperspektiv.

Som medarbetare kommer du få möjligheten att arbeta i en central leverantörsreskontragrupp med ett team på 4-5 personer och bli en del av en varm och härlig arbetskultur.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent ingår du i en central leverantörsreskontragrupp med ansvar över ett eget område. De huvudsakliga arbetsuppgifterna som hantering av inkommande fakturor och kontering ger dig verktygen för att utmana dig själv inom området. Vidare upprätthålls en kontinuerlig kommunikation med leverantörer och interna förvaltningen.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och är redo att utvecklas tillsammans med företaget. Du kommer självständigt ansvara för en orts fakturahantering och löpande arbete med utveckling samt förbättring av ortens leverantörsreskontraprocess. Dessutom får du möjligheten att hålla i utbildning av nya användare i systemet för elektronisk attest av leverantörsfakturor.

Vi söker dig som

  • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

  • Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på svenska då det används dagligen.

Det är meriterande om du:

  • Har kunskaper inom EFH-systemet Palette.

För denna tjänst lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som engagerad, nyfiken och lösningsorienterad. Som person är du kommunikativ och noggrann eftersom du hanterar ett stort inflöde av leverantörsfakturor och stöttar kollegor med övrigt arbete.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse.

  • Omfattning: Visstidsanställning

  • Lön: Marknadsmässig månadslön.

  • Placering: Centralt, Göteborg

  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Dela detta jobb

Junior ekonomiassistent sökes till centralt fastighetsbolag!

Academic Work