ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior ekonomiadministratör till Nomor!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

Junior ekonomiadministratör till Nomor!

Är du i början av din ekonomikarriär, och nyfiken på att lära dig mer om ekonomi? I rollen som Ekonomiadministratör blir du del av ett härligt ekonomi team där du får vara med och driva företaget framåt i en självständig roll med varierande administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten tillsätts omgående så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Nomor finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix – ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till företagets huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är medarbetarna.  De tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad.

Du erbjuds

 • Ett härligt gäng kollegor att arbeta med
 • Ett givande och lärorikt steg i din ekonomikarriär
 • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
 • Möjligheten att utöka ditt kontaktnät och öka chansen till nya karriärmöjligheter!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ekonomiassistent/ekonomiadministratör till Nomors ekonomiavdelning. Du kommer att ingå i ett team om sju ekonomiassistenter/ekonomiadministratörer placerade i Stockholm och Falun. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:

 • Administration av kundavtal
 • Löpande fakturering av avtal samt engångsjobb
 • Periodisering av intäkter
 • Provisionsuppföljning

Vi söker dig som

Vi söker dig som är prestigelös och är redo att rycka in där det behövs. Du tar stort ansvar för ditt arbete och gillar att utföra arbetsuppgifter som är återkommande under månadens gång. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och har förmågan att hantera flera uppgifter parallellt. Du är även en lagspelare som värnar om teamkänslan.

 • Tidigare erfarenhet eller gymnasieutbildning i ekonomi är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du är nyfiken och öppen för att lära dig tjänsten!
 • Du talar och skriver svenska obehindrat samt har god datorvana

Övrig information

 • Start: Februari/Mars
 • Omfattning: Heltid, cirka 6 månader fram med chans till förlängning
 • Placering: Tusbystråket 1b, 191 60 Sollentuna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Junior ekonomiadministratör till Nomor!

Academic Work