ekonomijobb.se

Junior ekonom inom leverantörsreskontra

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-28

Ansök nu

Junior ekonom inom leverantörsreskontra

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent för ett längre uppdrag på cirka 8 månader. Kunden är ett stort internationellt företag med kontor i Markaryd.

Huvudfokus kommer att vara på leverantörsreskontran med registrering och matchning av inkommande fakturor, och du kommer främst att arbeta i systemet Opto, men även få viss erfarenhet av affärssystemet SAP.

Tjänsten är en anställning på heltid som ekonomikonsult på Brightby och för rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos oss på Brightby med kommande uppdrag hos våra kunder i Skåne.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner. Vi samarbetar med medelstora till stora bolag, nationella, internationella och globala, i i stort sett alla branscher.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina arbetsuppgifter kommer att vara inom leverantörsreskontran och innefatta:

  • Registrera fakturor
  • Matcha mot inköpsorders
  • Skicka ut för attest
  • Hjälpa kollegorna med sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en ekonomiavdelning

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Minst gymnasieekonom, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • 1-3 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • Kunskap om moms och vilka momskoder som gäller i Sverige och EU
  • Har du i tidigare arbete fått ett hum om representationsregler är det meriterande
  • Körkort B och tillgång till bil (alternativt cykel vid stationen) är en fördel, då kontoret ligger en liten bit från tågstationen

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är i början av karriären, med ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

I det här uppdraget värdesätts prestigelöshet för uppgiften – Våga be om hjälp när det kör ihop sig och med förmågan att hantera stora flöden i en stundvis monoton roll, utan att tappa gnistan. Se värdet i att vara en viktig del i helheten och få en mycket värdefull inblick i en stor internationell koncern.

Med fördel bor du i Hässleholmsområdet eller norröver för bästa tillgänglighet. Men från Helsingborg- eller Ängelholmsområdet är restiden bara cirka 50 minuter med bil.

I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Som person triggas du av problemlösning och är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Start: Oktober
Omfattning: Konsultuppdrag på cirka 8 månader initialt
Placering: Markaryd

Dela detta jobb

Junior ekonom inom leverantörsreskontra

Brightby