ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior ekonom

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Junior ekonom

Har du erfarenhet från en liknannde roll och känner dig redo för nästa steg i karriären? Lockas du av att arbeta i en internationell miljö på ett framåtsträvande företag? Här får du i en roll som junior ekonom möjligheten att vara med på en tillväxtresa med stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företager en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget grundades 2015 för att tillhandahålla hållbar energi och har erkänts som ett av de snabbast växande företagen i Europa av Financial Times årliga FT1000-rankning. De har tagit fram energiförvaringslösningar byggda på litium-teknik som idag revolutionerar marknaden för telekom, kommersiella och industriella segment. Deras primära fokus är att skapa den bästa säkraste och mest hållbara energilösningen vi har. Deras huvudkontor samt produktutveckling ligger i Stockholm, Sverige, men det har kontor i flertalet länder och idag används deras marknadsledande lösningar på alla kontinenter och i alla klimatzoner – från ekvatorn till Arktis.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior ekonom ansvarar du, tillsammans med kollegor, för leverantörsreskontran och tillhörande flöde. Du kommer huvudsakligen hantera inkommande leverantörsfakturor, du stämmer av och kontrollerar, konterar och skickar ut fakturorna. Du säkerställer även att fakturorna hanteras i enlighet med intern process samt säkerställer att det sker i enlighet med god redovisningssed. Du genomför också matchning av fakturor mot inköpsordrar och utreder med hjälp av analys eventuella differenser.

Därutöver förekommer det annat administrativt arbete, och du kommer att vara behjälplig i andra vanligt förekommande uppgifter på ekonomiavdelningen. Du kommer att arbeta i ett hjälpsamt team tillsammans med andra ekonomer och vara placerad på företagets huvudkontor i Stockholm.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

•Högskoleutbildning inom ekonomi, meriterande med inriktning redovisning
• Relevant arbetslivserfarenhet inom området
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i MS-Officepaketet.

För att trivas i den här tjänsten är det viktigt att du är en noggrann, systematisk och analytisk person som månar om att arbetsuppgifterna utförs korrekt. I den här rollen kommer du arbeta i team samt ha kontakt med andra delar av organisationen och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Det är en positiv arbetskultur inom företaget och vi ser därför gärna att du är en glad, lösningsorienterad person som ser möjligheter. Du trivs en växande och snabb miljö som förändras dagligen och kan enkelt koordinera dig fram samt hitta svar på frågor som inte alltid är givna.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Junior ekonom

Bravura