ekonomijobb.se

Junior dokumentationsassistent till Västerås!

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-23

Ansök nu

Junior dokumentationsassistent till Västerås!

Brightby söker nu för kunds räkning en junior dokumentationsassistent! Har du arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du nyss avslutat din utbildning och vill arbeta med administrativa arbetsuppgifter? Då är detta tjänsten för dig!

Rollen som junior dokumentationsassistent är bred så man får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gilla att arbeta i team. Man kommer ha sitt ansvarsområde men det är viktigt att man kan vara flexibel och hjälpa sina kollegor vid behov, med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder visstidsanställning/tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby´s fortsatta utveckling!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta på ett företag inom tillverkande industrin och utforma operationsbeskrivningar till provrummet hos vår kund. Du kommer att observera arbetsmoment, hämta information från organisationen via dina kollegor för att sedan sammanställa information. Du kommer att dokumentera och skapa instruktioner för varje arbetsmoment vilket lägger stor vikt vid att du är tydlig och duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift.

Kvalifikationer och erfarenhet

För tjänsten krävs det att du är socialt kompetent, vågar ta för dig och prata med organisationen. Du är duktig på att skriva och dokumentera både på svenska och engelska.

Arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom administration, support, dokumentation är meriterande, men det viktigaste för oss är att du är rätt person.

  • Gymnasieexamen är ett krav, gärna inriktning administration/ekonomi
  • Goda kunskaper inom Office 365 och Word är ett krav
  • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift

Personliga egenskaper

Som person är du ordningsam och noggrann. Du arbetar självständigt med dina uppgifter och är en del av produktionstekniker teamet. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa dina kollegor, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Dela detta jobb

Junior dokumentationsassistent till Västerås!

Brightby