ekonomijobb.se

Logo

Junior Controller till tillverkande bolag på Lidingö

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Junior Controller till tillverkande bolag på Lidingö

Är du en öppen och social person som tar examen till sommaren och vill utvecklas i en bred roll som Junior Controller – då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu efter en driven och ambitiös lagspelare till vår kund på Lidingö. Vi söker dig som besitter ett stort intresse för arbetet på en ekonomiavdelning och vill utvecklas i en utmanande och omväxlande roll.

Arbetsuppgifter

Till vår kund, ett familjeägt tillverkningsbolag inom skyddsutrustning, söker vi nu en Junior Controller. Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam på 6 personer och arbeta nära Redovisningsekonom och Controller. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Inbetalningar för moderbolag och dotterbolag
  • Betalningspåminnelser och kravhantering
  • Kreditbevakning
  • Behjälplig vid vecko-, månads-, och årsbokslut
  • Uppföljning av intäkter och kostnader
  • Rapportering av statistik till SCB
  • Projektarbete i form av analys på lågt omsatta produkter, genomgång av leveransvillkor, leveranssäkerhet samt restorder, analys av resekostnader per säljare, resultatanalys per kund och region samt internrevision.

Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du att stötta inom leverantörsreskontra samt vara ett stöd till CFO, Controller och Redovisningsansvarig vid arbetstoppar och frånvaro. Du kommer även att vara kontaktperson gentemot bolagets fabrik i Lagan samt dotterbolag placerade i USA, Tyskland och England. Det kan även förekomma resor i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning som vill utvecklas i en roll som Junior Controller. Du har fördelaktigen praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ett intresse för IT, affärssystem och rapportutveckling. Har du erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV ses det som meriterande, men inget krav. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du öppen, social och service-minded. Du är noggrann och strukturerad samt har ett brett intresse för arbetet på en ekonomiavdelning. Vi ser att du hugger tag där det behövs och trivs att hantera olika typer av förekommande arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll som Junior Controller på ett tillverkande bolag med god tillväxt. Du erbjuds utrymme för utveckling och möjligheten att driva egna projekt i en vänskaplig miljö. Tjänsten omfattar heltid med start under juni. Du erbjuds en hyrköpslösning, vilket innebär ett inledande konsultuppdrag på 6 månader som sedan går över till en rekrytering om båda parter är nöjda. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Logo
Junior Controller till tillverkande bolag på Lidingö

Jurek Bemanning