ekonomijobb.se

Logo

Junior Controller till Ticketmaster

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-06

Ansök nu

Junior Controller till Ticketmaster

Har du en bakgrund inom redovisning och vill ta ett nytt kliv i karriären och testa på det spännande arbetet som controller? Är du en kommunikativ problemlösare och vill du arbeta för ett internationellt företag med mycket driv och energi? Då kan tjänsten som Junior Controller på Ticketmaster vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

I din roll som Junior Controller arbetar du nära verksamheten och har ett tätt samarbete med många intressenter, både externa och interna. Du tillhör ett ekonomiteam på 4 personer där ni stöttar och hjälper varandra. Det innebär att du kommer täcka upp för dina kollegor i det löpande ekonomiarbetet men har ett huvudansvar för arbetet inom controlling såsom:

  • Ta fram finansiella analyser och rapporter
  • Avräkningar gentemot kunder
  • Genom framtagna nyckeltal agera beslutsstöd till verksamheten, bl.a. nära samarbete med säljorganisationen
  • Agera super-user i avräkningssystemet
  • Löpande bokföring, månadsbokslut, behjälplig i årsredovisning

Vem är du?

Du har tidigare arbetat inom redovisning och har god förståelse för hela det ekonomiska flödet. Efter några år som redovisningsekonom alternativt i en bredare tjänst som ekonomiassistent, så är du nu nyfiken på att testa arbetet som controller. Du är en hejare på system och vill lära känna och förstå ett system fullt ut. Du är noggrann men orädd och prestigelös.

Du har en goda kunskaper i Excel och hög analytisk förmåga.

Tidigare erfarenhet som revisor eller controller är mycket meriterande. Likaså databaskunskaper samt erfarenhet inom e-handel.

Du kommer ha nära dialog med både kunder och kollegor och det är därför viktigt att du är en kommunikativ person som har förmågan att förklara siffor och rapporter på ett pedagogiskt sätt som passar olika mottagare. Du talar och skriver engelska obehindrat.

Var erbjuder vi?

Hos oss på Ticketmaster blir du en central medarbetare där du spelar en viktig roll i Ticketmasters fortsatta utveckling. Våra värderingar är viktiga för oss  - Proaktivitet, Ansvar, Kundfokus och Teamwork (PAKT). Hos oss möts det lilla och det stora företaget. På vårt härliga kontor intill Heden är vi 22 anställda som har roligt tillsammans. Utöver en trevlig och utvecklande arbetsmiljö med mycket driv och energi så erbjuder vi dig också mycket goda förmåner.

Om verksamheten

2004 blev Ticnet en del av den globala biljettaktören Ticketmaster och 2009 en del av Live Nation Entertainment. I år förenas 21 olika marknader under ett och samma varumärke - med global räckvidd och lokal marknadskännedom. Vi säljer biljetter till allt från globala turnéer till lokala klubbgig, från Beyoncé på Friends Arena till Falsterbo Horse Show.

Med 20 000 årliga evenemang, 24 000 000 webbesökare och 1,3 miljoner unika webbesökare per månad är Ticketmaster Sveriges och Nordens största marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik & nöje. Vi har ca 450 kunder från arenor, sport & evenemangsarrangörer, festivaler, mässor och mycket mer!

Vi är idag ca 39 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg & Malmö. Sedan 2004 är vi ett helägt dotterbolag till Ticketmaster som är ett av sex verksamhetsområden inom Live Nation Entertainment, världens största underhållningsföretag. Ticketmaster finns idag på över 20 marknader världen över och är världens femte största e-handelssajt.

Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Junior Controller till Ticketmaster

Jurek Bemanning