ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Junior Controller till MTAB i Järfälla

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Junior Controller till MTAB i Järfälla

Är du ekonom som vill ta nästa steg mot controlling? Vill du bli en del av en familjärt och prestigelös företagskultur där du får möjlighet att påverka? Hos MTAB blir du en del av ett glatt och hjälpsamt team i en roll där du får möjlighet arbeta med omväxlande arbetsuppgifter.

MTAB är Nordens ledande leverantör av specialtransporter, hantering och förvaring av värdefulla och känsliga föremål samt teknisk utrustning. Vi söker nu en ansvarsfull Controller till vår nordiska ekonomiorganisation som vill vara en del i vår fortsatta utveckling.

Arbetsbeskrivning

Rollen som controller hos oss innebär möjlighet att påverka verksamheten och utveckla rapportering och processer vilket kräver ett öga för detaljer samt ett intresse av system.
Du kommer ansvara för rapportering och analys av de nordiska enheterna i ett nära samarbete med kollegorna både i ditt team och de övriga cheferna i organisationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Sammanställa resultatet av koncernens samtliga bolag

  • Analys och uppföljning av resultat

  • Ekonomiska rapporter och presentationer till ledningen

  • Del i budget och prognosarbete tillsammans med verksamheten

  • Skapa och utveckla rapporter

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av nordisk verksamhet är det meriterande. Du är en god användare av Excel. Du är flytande i engelska och svenska både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du både har ett stort detaljfokus samtidigt som du är både proaktiv och strukturerad. Du är en analytisk och flexibel lagspelare och trivs i en familjär och hjälpsam miljö. Framförallt är du en person med bra affärsförståelse som vill vara en del av att driva affären framåt.

Du erbjuds

Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete i en nordisk organisation. Du kommer tillhöra ett framgångsrikt företag med en stabil position på marknaden där det ges goda möjligheter till utveckling. Du är placerad i deras nya lokaler i Järfälla.

I den här rekryteringen samarbetar MTAB med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

MTAB är nordens ledande transportör av konst och värdefulla föremål samt ömtålig teknisk utrustning. Vårt ständiga och övergripande mål är att utveckla och leverera avancerade mervärdestjänster som avlastar våra uppdragsgivares egna organisationer. MTAB har idag två affärsområden; High Tech och Fine Art. Den gemensamma faktorn är vår specialitet i att transportera, hantera och förvara ömtåligt och värdefullt gods med högsta möjliga kvalitet i alla led. Koncernen omsatte 2020 279 msek och har ca 160 anställda. . Företaget finns representerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Dela detta jobb

logga
Junior Controller till MTAB i Järfälla

Jurek