ekonomijobb.se

Junior Controller till Fastighets AB Balder

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Junior Controller till Fastighets AB Balder

Är du i början av din karriär som ekonom, brinner för IT och systemfrågor samt vill stötta organisationen med ekonomiska analyser? Då är rollen som Junior Controller rätt för dig.

Mpya Finance söker en Junior Controller till Fastighets AB Balder. I rollen som Junior Controller kommer du arbeta nära systemansvarig Controller och ingå i Controllerteamet som idag är 7 personer.

Huvudsakliga Arbetsuppgifter:

  • Underhålla ekonomisystemet
  • Kostnadsuppföljning
  • Målstyrning
  • Verksamhet och hållbarhetsuppföljning
  • Viss bokföring
  • Löpande kontakt med affärsområdena

Din profil:

Vi tror att du är i början av din karriär och vill utvecklas inom controlling.  Vidare är du utåtriktad, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra människor. Du har förmågan att på ett ödmjukt sätt hantera frågor och uppgifter på alla nivåer. Som person är du strukturerad, självgående och noggrann. Du drivs av att fördjupa dig i uppgiften och är en god problemlösare, en ”riktig doer”. Vi ser det som en självklarhet att du har goda kunskaper i Excel och har du erfarenhet av UBW, så är det meriterande.

Organisation

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag. Det som kännetecknar våra medarbetare är en stark drivkraft att utvecklas i sitt arbete och ett intresse för att verka i en organisation som står för långsiktighet, entreprenörsanda och medkänsla. Det är genom våra medarbetares engagemang, kompetens och utveckling som vi skapar en mångfaldskultur med trivsam atmosfär. Arbetsglädjen skapas genom att personalen är delaktig i utvecklingen av sina arbetsuppgifter och den allmänna trivseln på arbetsplatsen. Balder erbjuder flera möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas i såväl din befintliga roll samt att söka interna nya utmaningar. Läs gärna mer på: www.balder.se  

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Fastighets AB Balder med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anna Ström på telefon 0706-474811 alternativt Elin Antonsson på telefon 0709-318769. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser framemot din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Anna Ström

anna.strom@mpya.se

Dela detta jobb

Junior Controller till Fastighets AB Balder

Mpya Finance