ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Junior Controller till Ekaterra ( Unilever)

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Junior Controller till Ekaterra ( Unilever)

Är du en driven och engagerad controller som vill vara med på den spännande resan och bygga upp Ekaterras ekonomiavdelning? Vill du få möjlighet att utvecklas, arbeta med spännande uppgifter och ha en varierande och rolig arbetsdag tillsammans med dina engagerade kollegor? Då är detta troligtvis den perfekta tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

Till vår kund Ekaterra söker vi nu dig som vill axla den roliga och innehållsrika rollen som Controller. Ekaterra jobbar med flertalet välkända varumärken inom Thé-branschen så som Lipton, P&G, Pukka med flera. I rollen som controller kommer du att vara delaktig i att ta fram finansiella rapporter, analyser, månadsrapportering samt vara delaktig i budget- och prognosuppföljning.
arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

• Finansiell redovisning, rapportering och analyser
• Uppföljning kring budget och prognos
• Säkerställa riktlinjer och processer
• Stödja chefer och medarbetare i ekonomirelaterade frågor
• Kontakt med externa leverantörer och myndigheter
• Ad hoc uppgifter gällande ekonomi och projekt

Utöver dessa roliga arbetsuppgifter kommer du även vara delaktig i att se över rutiner och processer kopplat till rapportering, kunder och leverantörer. Du kommer jobba i ett engagerat team bestående av två personer och ha flertalet kontaktytor inom organisationen.

Vem söker vi till denna spännande roll?
För att lyckas i denna roll har du tidigare jobbat som ekonom / controller och har minst 1 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter samt har en universitetets examen i ekonomi. Vi tror att du är van att jobba verksamhetsnära med rapportering och finansiell uppföljning och du har även erfarenhet av att samverka med olika parter i organisationen. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du driven, engagerad och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer en leverans med gott resultat. För att trivas i rollen tror vi att du lockas av att vara med och påverka och komma med nya tankesätt, lösningar och idéer. I denna roll får du verkligen möjlighet att växa och utvecklas!

Du erbjuds
Du erbjuds ett spännande konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa ett år framåt med goda möjligheter till anställning hos kund därefter. Detta är en fantastisk möjlighet att få vara med på en riktigt rolig resa tillsammans med Ekaterra!

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Dela detta jobb

logga
Junior Controller till Ekaterra ( Unilever)

Jurek