ekonomijobb.se

Logo

Junior Controller med starka Excelkunskaper!

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Junior Controller med starka Excelkunskaper!

Arbetsbeskrivning
Till vår kund som är ett internationellt bolag inom teknik söker vi nu en controller med 1–2 års erfarenhet och mycket goda kunskaper i Excel! Som controller kommer du att analysera och kontrollera företagets KPI:er på nordisk nivå. Du kommer att ha kontakt och förmedla resultat till berörda avdelningar samt driva förändringar vid behov. Du kommer att tillhöra ett härligt team och vara placerad på företagets huvudkontor i Kista. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innebära:

  • Daglig hantering av centrala KPI:er
  • Hantering av Excel-filer inklusive skapande av makron för KPI-rapportering
  • Dataanalys och KPI-rapportering
  • Skapa och leda handlingsplaner för förbättringar

Vem är du?
För att passa i rollen som KPI controller ser vi att du högskole- eller universitetsutbildning samt 1–2 års erfarenhet från controllerarbete. Du är en mycket van Excel-användare och kan skapa makron. Vidare är du analytiskt lagd och har ett intresse för siffror.

Som person är du kommunikativ med en hög social kompetens. Du har lätt för att samarbeta med andra och är proaktiv och initiativtagande. Du är flytande i såväl engelska som svenska i tal och skrift och kan du dessutom ett ytterligare nordiskt språk är detta mycket meriterande.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjlighet till en spännande karriär i ett växande internationellt bolag. Uppdraget till att börja med på 1 år med mycket goda chanser till förlängning. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor i Kista.

Start
Augusti

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Junior Controller med starka Excelkunskaper!

Jurek Bemanning