ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Junior controller i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-26

Ansök nu

Junior controller i Stockholm

Har du din bakgrund inom ekonomi och har arbetat med inom redovisning i några år men känner dig nyfiken på en roll som Junior Controller? Som Junior Controller kommer du få möjlighet att växa in i en bred roll där du får stötta organisationen i ekonomifrågor och processer kopplade till ekonomifunktionen över hela Norden. I den här rollen kommer du få goda möjligheter till utveckling då du får arbeta brett i en dynamisk miljö där det händer väldigt mycket!

Huvudsakliga ansvarsområden

• Agera businesspartner mot hela den nordiska organisationen
• Behjälplig vid prognosarbete
• Vara som en kontrollerande funktion gentemot företagets SSC och stötta organisationerna vid fakturering, kund – och leverantörsreskontra
• Vara ett stöd vid bokföring och kundfakturering
• Controllerrelaterade ad-hoc uppgifter
• Analysera försäljningen
• Analys, rapportering och budgetarbete
• Vara ett stöd till ekonomicheferna vid rapportering
• Följa upp KPI: er

Vem är du?  

Du har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi och bör ha arbetat några år inom redovisningsområdet. Du har en god ekonomisk förståelse med dig men du behöver inte vara bokslutssjälvständig. Viktigast för rollen är din goda ekonomiska förståelse och att du är självständig som person och har lätt för att lära.

Du behöver kunna identifiera behov, sätta dig in i och förstå verksamheten samt kunna svara på frågor.
Vidare är du som person energisk och driven och inte rädd för att lära dig det du inte kan, du brinner för att stötta och hjälpa verksamheten och räds inte för att ifrågasätta och komma med egna idéer. Du behöver vara stresstålig och kunna hantera förändringar samt ha en analytisk förmåga. Givetvis är du noggrann och även social då du kommer att ha mycket kontakter inom företaget. Du bör känna dig bekväm med att arbeta på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Detta är ett längre konsultuppdrag på ett internationellt företag som arbetar med mjukvarulösningar där kontoret ligger beläget i Solna. Du blir initialt anställd av oss på Jurek Rekrytering & Bemanning men goda möjligheter finns att bli rekryterad direkt till kund om det känns bra för alla parter. Här ges du möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med kunden!


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Linnea Järverup på linnea.jarverup@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om verksamheten
Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.
Sökord: Contract Manager, Contract Management, Contract Administrator, Contract Management System, Kontraktsansvarig, Kontraktshantering, Avtalsansvarig, Avtalshantering, Kontrakt, Avtal.

Dela detta jobb

logga
Junior controller i Stockholm

Jurek