ekonomijobb.se

Junior Business Controller till Optimeras huvudkontor i Malmö

Företag Optimera
Ort
Utgår

2018-08-04

Ansök nu

Junior Business Controller till Optimeras huvudkontor i Malmö

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 54 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 900 anställda och omsätter ca 3,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

      

Är du en person med mycket engagemang och driv? Gillar du att ta ansvar och vill bidra med ditt analytiska tankesätt och vara en del av vår spännande tillväxtresa? Då är det här arbetet för dig!

Vi växer och för att kunna ta ytterligare ett steg framåt i vår utveckling behöver vi förstärka vårt team med en driven Junior Business Controller.

Arbetsområden

I din roll som Junior Business Controller kommer du att ingå ett mindre team som arbetar nära vår säljorganisation med att bland annat ytterligare utveckla våra kundavtal och implementera ännu bättre uppföljningsverktyg. I tjänsten ingår att ta fram information/rapporter, analysarbete och hålla interna genomgångar. På sikt kan tjänsten även komma att kompletteras med mer klassiska controlleruppgifter såsom rapportering, budget och prognosarbete. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Malmö och rapporterar till Senior Business Controller, som även ingår vår ledningsgrupp.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har nyligen har avslutat dina studier inom ekonomi och har goda excelkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomi- eller säljarbete till exempel genom tidigare arbete eller extraarbete under studietiden.

Som person är du flexibel, nyfiken och analytisk samt gillar att arbeta proaktivt. Du tar ansvar för din arbetsroll, är prestigelös och ser att det är den gemensamma prestationen i teamet som räknas. Du är noggrann och intresserad av siffror samtidigt som du självklart brinner för att bidra till att affärsmålen uppfylls.

Kontakt och ansökan

Search International för den här tjänsten är Susan Sjölund, 0704-322875. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående. 

Dela detta jobb

Junior Business Controller till Optimeras huvudkontor i Malmö

Optimera