ekonomijobb.se

Junior Business Controller till Gnotec AB

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-08-03

Ansök nu

Junior Business Controller till Gnotec AB

Gnotec är inne i en spännande fas, och utökar nu sin ekonomifunktion med en Junior Business Controller till sitt huvudkontor på Lindholmspiren. Är du en positiv, kommunikativ, analytisk och strukturerad person som vill arbeta med Controlling? Är du i början av din karriär, och vill ta ditt nästa steg? Då kan tjänsten hos Gnotec vara något för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer här få en stödjande roll inom ekonomistyrningsområdet, vilket inkluderar att proaktivt driva förändringar, effektiviseringar och bidra till utveckling av affären och interna arbetssätt. Sammanfattningsvis så innebär rollen:

  • Produktionsuppföljning
  • Likviditetsplanering
  • Lönsamhetsberäkningar
  • Kalkylprojekt
  • Utvecklingsprojekt

Vem är du?

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och som vill utvecklas i en roll som Business Controller. Vi vill att du skall vara ansvarstagande, driven och kunna samarbeta bra. Du har ett genuint intresse för siffror, ekonomi och analys. Du kan kommunicera väl på svenska och engelska och kan på ett bra och pedagogiskt sätt förklara komplexa samband. Kanske har du arbetat som Business Controller/Controller något år och har en grundläggande erfarenhet inom redovisning? Erfarenhet av att arbeta i något av de kända affärssystemen är en fördel. När du blir anställd på Gnotec kommer du att bli inkluderad och introducerad till ditt team och till våra rutiner, metoder och mål så att du kan komma till din rätt. Du kommer att ges förtroende och du kommer att få – och ge – feedback så att du vet vad som förväntas av dig och så att vi kan bli bättre. Dina åsikter spelar roll och dina idéer till förbättring och din förmåga att ta egna initiativ och beslut kommer att uppmuntras.

Vad kan Gnotec erbjuda dig?

Gnotecs öppna samarbetsklimat, respekt för människor och utvecklingsvilja ger dig möjligheter att växa.

  • Tillit: Genom respekt, pålitlighet och genom att vara ärliga och öppna skapar vi goda relationer med våra kunder, kolleger, samarbetspartners och omvärlden.
  • Innovation: Vi utmanar oss själva dagligen för att förbättra hur vi gör saker. Vi löser våra kunders behov smartare, snabbare och bättre. Det får oss att växa.
  • Team: Vi är alla Gnotec. När vi tar ägarskap för vår egen och teamets prestation är vi ostoppbara. Vi stöttar varandra och skapar värde tillsammans.

Organisation:

Gnotec är en snabbt växande producent av metallkomponenter för fordonsindustrin. Bolagets verksamheter i Sverige, Slovakien, Kina och USA erbjuder ledande teknologi genom automatiska pressar, robotsvetsning och montering. Hög grad av automation, Lean produktionsmetodologi, ständiga förbättringar och nollfels-princip är vårt DNA på våra produktionsanläggningar och hos dess skickliga medarbetare. Gnotecs produktutveckling är en avancerad och agil process. Läs gärna mer på www.gnotec.com

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Gnotec AB med Mpya Finance. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Linda Målberg på 0733 - 807788, linda.malberg@mpya.se eller Elin Antonsson på 0709 - 318769, elin.antonsson@mpya.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Junior Business Controller till Gnotec AB

Mpya Finance