ekonomijobb.se

Logo

Junior administratör till en av Stockholms storbanker

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Junior administratör till en av Stockholms storbanker

Är du administrativt lagd och har ett intresse för Excel? En Sveriges storbanker söker nu dig som vill stötta upp administrativt kring värdepapper!

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du arbeta administrativt med stort fokus på att förbättra befintliga acesslösningar. Du kommer stötta dina kollegor med administrativa arbetsuppgifter samt uppdatera, skriva om och bygga upp nya lösningar i Excel.

Vem är du?
Vi söker dig som vill få in en fot i bankvärlden och bygga på dina erfarenheter. Vi ser att du har något års erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter och har mycket goda kunskaper i Excel. Vidare är du en strukturerad och ordningsam person med en administrativ ådra!

Vi erbjuder
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm.
Vår kund är en av Sveriges storbanker och sitter i fina lokaler, mitt i city.

Rollen planeras att tillsättas omgående och kommer fortlöpa fram till årsskiftet, med chans till förlängning. Tjänsten omfattar 100 %. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om verksamheten:
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR,

Sökord: administration, administrative, bank, finans, back-office, excel, koordinator, coordinator, 

 

Dela detta jobb

Logo
Junior administratör till en av Stockholms storbanker

Jurek Bemanning