ekonomijobb.se

Vill du komma till en arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas inom ekonomi? Trivs du att samarbeta och arbeta med varierande arbetsuppgifter? Har du grundläggande, praktiska kunskaper inom ekonomi och långsiktigt redo för nästa steg? Då kan rollen som Jr Redovisningsekonom på Alcadon AB vara rätt för dig.

Arbetsuppgifter:
I rollen som redovisningsekonom ingår du i ett team av 4 personer och rapporterar till CFO. Du kommer att få arbeta brett med kund – och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningsarbete och vara högst involverad i bokslut.

Kvalifikationer:

  •  2- 3 års praktiskt erfarenhet som redovisningsekonom
  • Ekonomiutbildning (högskola eller YH-utbildning)
  • Erfarenhet av Visma Business (meriterande)
  • Erfarenhet av redovisningsbyrå (högst meriterande)
  •  

Din profil:
Som person ska du våga och vilja ta ett stort ansvar och vara vetgirig för att ständigt vilja lära dig mer. Samarbete och kommunikation är en självklarhet för dig. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och stöd kommer att finnas inom ditt team.

Önskat startdatum:
24 augusti 2020

Plats:
Stora Essingen

Denna rekrytering sköts exklusivt av Talent Recruitment som sköter urvalsprocessen. Anställningen sker direkt hos Alcadon med 6 månaders provanställning. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@talentrecruitment.se alt. 070 – 816 14 27. Urval sker löpande, så tveka inte med din ansökan.

Om Alcadon:
Alcadon har sedan starten 1988 etablerat sig som en ledande nordisk leverantör av produkter och system för data- och telekommunikation i Norden. Alcadon erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa lösningar från ledande varumärken och egenutvecklade varumärken som ECS, European Cabling Systems och DC-Line. Styrkan i Alcadons affärskoncept ligger i omfattande kompetens och erfarenhet från nätverkslösningar och den tekniska utvecklingen inom området, i kombination med ett stort fokus på kvalitet, service och förvärvsstrategi. Detta gör det möjligt för Alcadon att erbjuda välfungerande helhetslösningar för nätverksinfrastruktur till en bred kundbas av nätverksinstallatörer, byggföretag, system-integratörer, datahallar, industri och nätägare. Alcadon har cirka 65 anställda och huvudkontor i Stockholm. Alcadon AB ingår i Alcadon Group AB som är listat på Nasdaq First North.

Jr Redovisningsekonom till Alcadon AB

Ort
Utgår

2020-07-10

Ansök nu

Dela detta jobb