ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jr Business Controller till Swedish Agro Machinery AB i Skurup

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Jr Business Controller till Swedish Agro Machinery AB i Skurup

Här erbjuds du en bred roll med mycket utvecklingspotential i ett företag som växer snabbt. Kulturen är prestigelös och familjär och man arbetar med laget före jaget och hjälps åt.

Swedish Agro Machinery har tre olika affärsområden, Maskinförsäljning, Reservdelar och Verkstäder och du får möjlighet att vara involverad i alla tre. Rollen är ny och tillsammans med Patrik som är Business Controller får du forma och växa in i allt komplexare Uppgifter. Rollen kommer med tiden även att sträcka sig över dotterbolaget Östra Sönnarslövs Traktorservice. Tjänsten är belägen i fina lokaler i Skurup. Här erbjuds man en hybridlösning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ta fram och analysera rapporter, dags-, vecko-, och månadsvis.

  • Vara involverad i prognos- och budgetarbete.

  • Månads- och årsbokslutsarbete

  • Utveckling av rapportering- och analysverktyg (Power BI)

  • Vara behjälplig med framtagande av KPI:er

  • Stötta verksamheten i frågor gällande affärssystem och CRM. Samt vara med och driva utvecklingen av dessa system

  • Delta i diverse ekonomiska projekt

 

Är det dig vi söker?

För att trivas i rollen ser vi att du är analytisk och kommunikativ samtidigt som du är strukturerad och skapar ordning och reda. Att få jobba brett är något du eftersträvar och gör att du har ett flexibelt och proaktivt arbetssätt. Du har erfarenhet av att hantera stora mängder data och tycker att det är roligt med system och Excel. Kanske har du något års erfarenhet från revision och vill ta ditt nästa steg som Business Controller alternativt har du något års erfarenhet från en liknande roll. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och engelska och svenska behärskar du i tal och skrift.

 

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Swedish Agro Machinery med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin på telefon 072-9997347 eller anna.nordin@mpya.se

 

Dela detta jobb

Jr Business Controller till Swedish Agro Machinery AB i Skurup

Mpya Finance AB