ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jobba som Företagsrådgivare hos Sparbanken

Ansök nu

Jobba som Företagsrådgivare hos Sparbanken

Om oss

Tjustbygdens Sparbank är en självständig bank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. Hos oss står kunden i centrum och vi erbjuder en hög grad av personlig service tillsammans med smidiga digitala lösningar.

Vår hemmamarknad är Västerviks kommun där vi har en mycket stark marknadsposition, men många av våra kunder finns även på andra platser i Sverige.

Vi är en väl sammansvetsad personalstyrka på knappt 60 medarbetare som arbetar för att våra kunder och den lokala marknaden ska utvecklas och växa.

Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster till alla kundkategorier. Genom nära samarbete med andra Sparbanker och Swedbank erbjuder vi rikstäckande service, samma lösningar som en storbank samt den lokala bankens närhet, engagemang och beslutskraft.

Alla beslut fattas lokalt och bankens överskott går oavkortat till att utveckla verksamheten samt olika former av samhällsnyttiga bidrag. Vår vision är att vara en bättre bank som gör skillnad.

Om Tjänsten

Som Företagsrådgivare har du ansvar för en egen kundstock och du arbetar för att bygga långsiktiga och djupa kundrelationer. Du arbetar för att utveckla affärerna med befintliga företagskunder samtidigt som du aktivt söker nya kunder och intressanta affärer. Du arbetar med analyser, rådgivning och försäljning för att hjälpa kunderna att lösa deras behov av finansiella tjänster.

Genom att erbjuda olika lösningar inom finansiering, placeringar, betalningar och försäkringar, samt inte minst genom att vara ett bollplank i vardagen, bidrar du till att utveckla kundernas verksamheter. Du arbetar nära kunderna och har tät dialog både genom digitala verktyg och regelbundna företagsbesök.

Om dig

Vi söker dig som tycker om att göra affärer och vara aktiv i arbetet med att attrahera nya kunder samtidigt som du vårdar befintliga kundrelationer.

Vi tror att du är prestigelös, självgående, flexibel och initiativrik, med en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi tror vidare att du både är strukturerad och noggrann, samtidigt som du är positiv, utåtriktad och social. Vi vet att du skriver under på bankens samhällsengagemang och vikten av hållbarhet i alla aspekter. 

Du har en akademisk examen, gärna med inriktning mot företagsekonomi eller affärsjuridik. Swedsec-licens och erfarenhet från bank, företagsrådgivning, kreditarbete och fastighetsvärdering är mycket meriterande.

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in din ansökan

Det är semestertider, men om du har några frågor om tjänsten är du självklart ändå välkommen att höra av dig till Företagsmarknadschef Carl-Magnus Lindhe på tel. 0490-81 51 89 alt. carl-magnus.lindhe@tjustbanken.se eller Personalchef Laila Werme på tel.nr 0490 - 81 51 42 alt. laila.werme@tjustbanken.se, så svarar vi så snabbt vi kan. Fr. o m. 8 augusti svarar vi omgående. 

Vi ser fram emot din ansökan, i form av CV och personligt brev, senast den 14 augusti.

 

Dela detta jobb

Jobba som Företagsrådgivare hos Sparbanken

Tjustbygdens Sparbank