ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du intresse inom ekonomi och vill utvecklas i ett bolag inom byggbranschen där du får jobba mot stora internationella kunder? Här får du chansen att bidra med dina kunskaper inom fakturahantering och får tillämpa din förmåga att arbeta strukturerat och noggrant. Arbetet är under sommaren med möjlighet till förlängning under hösten. Något för dig? Var snabb in med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande.

Om tjänsten

Du kommer bli en del av YIT som jobbar med stora internationella kunder. De har nu behov av en utökning för att stötta befintlig personal med fakturahantering. Uppdraget förväntas att starta omgående och pågå under sommaren, med chans till förlängning någon månad till.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med hantering av fakturor till två stora internationella kunder. Exempelvis innebär det att:

  • Utföra kontering, kolla fakturorna så att de gäller rätt företag och projekt, både att leverantören är rätt och att det är märkt med rätt adressering och märkning.

  • Kolla igenom fakturor och splitta upp fakturasumman enligt olika kontorader, och fylla i rätt skattesats, belopp och koppla till rätt aktivitet.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av fakturering, gärna från liknanade tjänst men vi ser även att det kan vara aktuellt om du har kunskaper från utbildning.

  • Har mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska då båda språken används i tjänsten.

Vi ser det som positivt om du är student då det finns möjlighet att fortsätta på deltid en bit in på hösten. Då behovet är omgående ser vi gärna att du är på plats i Luleå.

Som person är du:

  • Noggrann

  • Strukturerad

  • Problemlösande

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid under sommaren, med chans till förlängning någon månad

  • Placering: Luleå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

YIT är ett internationellt byggbolag med stadsutveckling som drivkraft. De är en av Nordeuropas främsta aktörer inom branschen!

Läs mer om YIT.

 

Jobba som ekonomiassistent i sommar!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb