ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

JDG Revision söker två Redovisningskonsulter till något av våra kontor, varav en i Trollhättan

Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

JDG Revision söker två Redovisningskonsulter till något av våra kontor, varav en i Trollhättan

Om företaget
JDG´s syfte är att göra våra kunder mer framgångsrika. Vi gör det genom personligt engagemang och med smarta lösningar, på ett sätt som folk fattar! Våra ledord är Personligt, Smart, Enkelt.
Vi erbjuder ekonomiska tjänster och lösningar åt våra kunder som sparar tid och känns smart, ett samarbete som ger trygghet och känslan av att ha koll. Vi utför dessa tjänster tillsammans i team med inställningen att alla kunder är våra kunder, det skapar trygghet både för kunden och för personalen.
Vår vision är att vara känd i vår region som det självklara ledande byråvalet för entreprenörer och privatägda företag som vill framåt. Vi ska också vara den bästa arbetsplatsen om man vill arbeta med, och utvecklas inom redovisning, revision och affärsrådgivning.
JDG Revision AB bildades 2006 och har idag tre kontor med ca. 18 anställda. Ni hittar oss centralt i Bohuslän med kontor på?Torp handelsområde i Uddevalla, på kajkanten i Kungshamn och på Kardanvägen i Trollhättan. Vi vann Årets Framtidsbyrå hos FAR 2022 och Kundernas pris i Visma Awards 2021.


Dina arbetsuppgifter
Vill du jobba med redovisning och rådgivning tillsammans i ett prestigelöst team med god gemenskap? Har du erfarenhet av bokslut och skatt och brinner för att göra det bästa för kunden? Är du dessutom intresserad av IT och nyfiken på nya system, då kan det vara dig vi söker!
Vi söker en erfaren redovisningskonsult som främst ska stärka upp vårt redovisningsteam. I arbetsuppgifterna ingår också rådgivning och service till våra kunder. Du får ansvar för dina kunder, men våra uppdrag utförs tillsammans på kontoret. Vi jobbar som ett team och alla våra uppdrag ska kunna skötas av flera personer för både kundens och kollegornas trygghet.


Din profil
Vi söker dig som har servicekänsla, en positiv attityd och god samarbetsförmåga. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och förmodligen inriktning redovisning. Några års erfarenhet från bokföring och bokslutsarbete är ett krav och deklaration av privatpersoner och enskilda firmor är meriterande. Kunskaper inom IT och erfarenhet av att arbeta med förändring mot digitalisering, såsom byte av affärssystem, är starkt meriterande. Din personlighet är också viktig för oss. Vi vill att du har ett stort personligt engagemang, gillar utveckling och trivs med att samarbeta med kollegor, samt att du alltid vill göra det bästa för byrån och dina kollegor.

Vad erbjuder vi dig?

Vi står aldrig still, därför erbjuder vi dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. JDG Revision är ett framgångsrikt företag där det finns möjlighet för rätt person att ta plats och få ansvar i redovisningsteamet. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi utvecklar ständigt vårt erbjudande mot kunden, därför finns alla möjligheter att utvecklas i konsultrollen samtidigt som man är med och driver byråns utveckling. Man kan, om man vill, vara delaktig i våra ständiga förbättringsprocesser, kvalitetsarbeten, systemutveckling och rådgivningsprojekt.

Hos oss får man eget kontor, flextider, tydliga gemensamma mål för att minska stress och inga övertidskrav. Vidare får du ta del av minst tre konferenser per år, årlig kickoff och andra förmåner så som fri frukost varje dag. Vi är anslutna till kollektivavtal och vi har även privat sjukvårdsförsäkring till alla medarbetare.
Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Jonas Hagman 0722 40 99 57. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-11-18. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt
 

 

Dela detta jobb

logga
JDG Revision söker två Redovisningskonsulter till något av våra kontor, varav en i Trollhättan

Premier Service AB