ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

IT-intresserad redovisningskonsult till vår onboarding-grupp

Ansök nu

IT-intresserad redovisningskonsult till vår onboarding-grupp

Vi är en flerfaldigt prisbelönt redovisningsbyrå, med kraftig tillväxt. Nu ska en av våra onboarding-konsulter gå på mammaledighet och vi söker därför dig som vill vara med och sätta upp effektiva tekniklösningar åt våra kunder!  

Vi går löpande igenom ansökningarna - ansök redan idag om du känner dig lockad!

Att arbeta med onboarding på Win Win Ekonomi

Som onboarding-konsult på Win Win Ekonomi sköter du (i nära samarbete med din chef, som har jobbat med detta i fem år) onboarding av nya kunder. Det innebär att du sätter upp de tekniska lösningarna (ofta integrationer mellan Fortnox och andra programvaror/banker) åt små och medelstora företag. Du håller i alla trådar i uppstartsskedet, och har mycket kontakt med kunden för att utöver den tekniska lösningen säkerställa att kunden får en smidig uppstart hos oss. Arbetet består av en kombination av självständigt arbete och samarbete med kollegor.

Vi är indelade i specialiserade team, och denna roll finns i vårt Business Support Team. 

Här får du utvecklas och växa

Eftersom en av våra onboarding-konsulter ska gå på mammaledighet i sommar behöver vi en ersättare till henne. Du som kommer in får möjligheten att arbeta i en miljö med modern teknologi, då vi ligger i framkant i vår bransch. Tack vare att du hos oss får jobba med fullt fokus på dessa tekniklösningar kommer du de närmaste åren bygga mycket kompetens inom detta. Som stöd i din utveckling har du bland annat din chef Erica, som har arbetat med onboarding, integrationer, RPA-lösningar med mera i vår byrå i mer än fem år.

Om du är intresserad av denna roll, ansök redan nu!

Det här förväntas du åstadkomma

Att redovisningslösningen sätts upp på ett sätt som möjliggör effektiv redovisningsproduktion är en av grundstenarna i ditt arbete. Minst lika viktigt är dock att du även kan ha en god dialog med både kunder och leverantörer/samarbetspartners. Du ska tycka om att ta ett helhetsansvar och bidra till att företaget utvecklas. 

Din önskade profil

• Du har minst ett års erfarenhet av att på redovisningsbyrå arbeta med onboarding av kunder, integrationer (gärna kopplade till Fortnox) och annan IT.

• Du har relevant utbildning, gärna YH-utbildning till redovisningskonsult.

• Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare, vill lära dig nytt och utveckla dig själv för att förbättra din och teamets prestation.

Vill du växa och utvecklas med oss?

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du anta utmaningen så finns här alla möjligheter. Hos oss får du tidigt ta ansvar och tillsammans gör vi upp en utvecklingsplan för dig. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

Om Win Win Ekonomi

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisningsbyråer. Vi växer organiskt (genom att många företagare söker sig till oss) och har stark vind i seglen. Vi har belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma, 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av FAR, 2020).

Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomiadministration. Vi har konsulter inom redovisning och lön. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på långsiktig utveckling, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Samtliga dessa tjänster utgår från våra kontor i Globenområdet (även om det också finns möjlighet till arbete hemifrån någon dag per vecka). Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se

Ansökan och mer information

Vi tar emot ansökningar löpande, och bokar då in intervjuer. Vi arbetar med en grundlig urvalsprocess, som innehåller flera tester samt intervjuer. Samtliga kandidater får efter ansökan besvara två tester online. Därefter sker urval till intervjuer. För de kandidater som går vidare långt i processen följer ytterligare test samt fördjupande intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid (100%), dock med möjlighet till deltid om kandidaten önskar. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Dela detta jobb

logga
IT-intresserad redovisningskonsult till vår onboarding-grupp

Win-Win Ekonomi AB