ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ISC Controller Manager Nordics till Nouryon

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

ISC Controller Manager Nordics till Nouryon

MPYA Finance hjälper nu Nouryon att rekrytera en ISC Controller Manager, Nordics, baserad på kontoret i Göteborg.

Är du en resultatfokuserad, analytisk och kommunikativ controller med erfarenhet inom produktion eller tillverkning? Har du även dokumenterade ledaregenskaper och erfarenhet av att arbeta i ett större internationellt bolag med många kontaktytor? Då kan denna roll vara av intresse för dig!

Rollen innebär att arbeta proaktivt och arbeta med att effektivisera processerna och fokusera på att ta verksamheten till en högre nivå. Du kommer vara ytterst ansvarig i affärsbesluten och du kommer att ha 6 personer, som sitter runt om i Sverige, rapporterandes direkt till dig.  

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Styra beslutsfattandet i affärsverksamheten för att förbättra produktiviteten samt det finansiella resultatet
  • Leda den integrerade finansorganisationen Supply Chain i Norden
  • Analysera historiska och framtida finansiella och affärsmässiga resultat
  • Driva/ansvara för budget- och prognosprocessen samt analysera och bearbeta data/information
  • Delta i olika interna och externa projekt

 

Vem är du?

På ett personligt plan är du en ansvarsfull, engagerad, självständig och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person som trivs i en föränderlig miljö och som har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du är servicemedveten och är van att arbeta mot många olika kontaktytor. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi tror att du har några års erfarenhet som Controller, gärna från producerande bolag. Du är civilekonom eller motsvarande och har ett naturligt analytiskt sinne. 

Som person får du saker att hända och ditt huvudfokus är affären. Vidare är du driven och kan enkelt förstå och se hela bilden. Vi tror också att du har ett intresse för personalledning och har erfarenhet av detta.

 

Organisation:

Nouryon is a global specialty chemicals leader. Markets and consumers worldwide rely on our essential solutions to manufacture everyday products, such as personal care, cleaning goods, paints and coatings, agriculture and food, pharmaceuticals, and building products. Furthermore, the dedication of more than 7,900 employees with a shared commitment to our customers, business growth, safety, sustainability and innovation has resulted in a consistently strong financial performance. We operate in over 80 countries around the world with a portfolio of industry-leading brands.  Read more at: www.nouryon.com

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Nouryon med Mpya Finance. Har du några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter linda.malberg@mpya.se  0733-807788 eller elin.linden@mpya.se 0760-303100. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan.

Dela detta jobb

ISC Controller Manager Nordics till Nouryon

Mpya Finance AB