ekonomijobb.se

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors

Som Internrevisor på SSAB blir du en viktig spelare där du ingår i ett globalt team som arbetar och ansvarar för att driva affärsnära och finansiella revisioner inom olika sektorer i företaget. Vidare innebär rollen att du och teamet även arbetar förebyggande med effektivisering och utveckling av finansiella processer inom affärsmodeller, riskhantering och intern kontroll. Placeringsort är Borlänge och resor i tjänsten uppskattas till ca 30%.

Erfarenhet/Kvalifikationer

Du har en akademisk examen inom ekonomi och några års erfarenhet av extern eller intern revision. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en noggrann, ansvarstagande person med ett starkt eget driv som tycker om ett omväxlande arbete i ett högt tempo med höga krav. Vidare har du en öppen, professionell attityd och förmåga att skapa goda relationer med kollegor på alla nivåer.

Vi erbjuder en intressant och dynamisk roll i ett globalt företag, en roll som syftar till att stödja SSAB:s enheter och chefer för vidare utveckling av processer inom ramen för den långsiktiga strategin.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar SSAB med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Ola Lundin, tel 070-535 54 07. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Internrevisor till SSAB

Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-05

Ansök nu

Dela detta jobb