ekonomijobb.se

Internrevisor med IT-inriktning

Ort
Utgår

2019-08-20

Ansök nu

Internrevisor med IT-inriktning

Vi söker nu en IT-revisor till Länsförsäkringar AB!

Om jobbet
Du kommer att ingå i vårt team av IT-revisorer. Hos oss får du möjlighet att, tillsammans med dina kollegor eller på egen hand, planera och genomföra internrevisionsuppdrag. Du kommer att få möjlighet att stödja andra revisorer i granskningar av affärsprocesser.  Du kommer också att delta i vårt riskbaserade planeringsarbete samt ta fram underlag för rapportering till våra uppdragsgivare.

Vem är du?
Du har kunskap och förståelse kring hur IT- och informationssäkerhetsarbete integreras i internrevisionens granskningsuppdrag. Dessutom bör du ha erfarenhet av olika typer av granskningar med fokus på IT-området – som till exempel systemgranskningar, test av kontroller. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av dataanalys.  

Akademisk utbildning inom området är en förutsättning. CISA-certifiering eller annan certifiering inom området är meriterande men inget krav.

För att lyckas i denna roll ska du vara nyfiken och öppen för förändringar, gilla  att jobba tillsammans med andra vara positiv och ha lätt att knyta kontakter. Du har integritet, är strukturerad och engagerad. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och arbeta målinriktat.

Om oss
Internrevision på Länsförsäkringar AB granskar och utvärderar LFAB-koncernen, dess dotterbolag samt länsförsäkringsbolagen på uppdrag av respektive styrelse. Internrevisionsfunktionen hjälper bolagen att nå sina mål över tid genom att utvärdera effektiviteten i företagsstyrningssystemet och den interna styrningen och kontrollen för att skapa mervärde. Vi sitter samlade i Stockholm men då våra uppdrag sträcker över hela landet innebär tjänsten visst resande.  

Inom Internrevision är vi 29 medarbetare. Vi arbetar för att ha de bästa processerna och de bästa medarbetarna. Ambitionen är att vara en grupp där varje individs kunskap och erfarenhet tillsammans bygger gruppens framgång.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan senast 20 augusti  i 2019 som du registrerar i vårt rekryteringssystem. Ansökningsperioden är förlängd på grund av semesterperiod. 

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-08-20

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson
Annika Rosberg Robotti 
Chef
08-588 411 67

Linnéa Niklasson 
Facklig representant Forena
08-588 413 81

Ove Johansson 
Chef
08-588 412 15

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Dela detta jobb

Internrevisor med IT-inriktning

Länsförsäkringar AB