ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Internrevisor

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Internrevisor

Brinner du för internrevision och vill bidra till Stockholms samhällsutveckling?

Om tjänsten

Internrevisionen, som består av en internrevisor samt en internrevisionschef, hjälper trafikförvaltningen att nå sina mål genom att utvärdera och bidra till förbättringar av verksamheten inklusive styrning, uppföljning och riskhantering. Internrevisionen är en oberoende, objektiv säkrings- och rådgivningsverksamhet som är direkt underställd förvaltningschefen. Förvaltningschefen fastställer revisionsplanen som årsvis beskriver vilka områden och verksamheter som ska granskas. Revisionsplanen tas fram utifrån internrevisionens riskanalyser. Resultatet av granskningarna redovisas i revisionsrapporter.

Internrevisionen arbetar rådgivande och framåtriktat. Det är viktigt att i rollen etablera goda samarbeten med både ledning och de delar av verksamheten som granskas.

I rollen som internrevisor rapporterar du till internrevisionschefen.

Vad vi söker efter

För att trivas i rollen har du god kommunikativ förmåga och du är bra på att bygga goda relationer och skapa förtroendefulla dialoger. Det är ett proaktivt arbete där du behöver kunna planera och prioritera samt ha förmåga att ta ett helhetsperspektiv och kunna se samband.

Vidare har du:

  • Universitets-/högskoleutbildning med relevant inriktning eller motsvarande utbildning.
  • Minst fem års erfarenhet av internrevision främst inom processtyrd verksamhet med högt förändringstryck
  • Väl förtrogen med revisionsmetodik enligt the Institute of Internal Auditors
  • Dokumenterad kunskap om riskhantering och intern styrning och kontroll
  • Mycket god muntlig och skriftlig förmåga i svenska språket

Det är meriterande om du har CIA-certifiering eller motsvarande.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Ulrika Falk, tfn 08-123 333 68. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Sista ansökningsdag är 2022-09-01. Intervjuer sker efter sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb(öppnas i nytt fönster). Du hittar oss också på Linkedin(öppnas i nytt fönster).

Nyckelord: Internrevisor, internrevision

#LI-Hybrid

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Internrevisor

Trafikförvaltningen, Region Stockholm