ekonomijobb.se

Tengboms team inom Marknad & Kommunikation letar nu efter en vikarierande internkommunikatör. Vi söker en vass skribent. En projektledare med stenkoll. En relationsbyggare av rang. Är det du?

Om teamet
Välkommen till Tengboms huvudkontor i Stockholm. Här, med Stockholms bästa utsikt och kanske världens roligaste uppdrag, hittar du oss på Marknad & Kommunikation. Vårt team består av en handfull specialister inom allt som rör intern och extern kommunikation på ett av världens mest innovativa arkitektkontor.*

De senaste åren har vi haft fullt ös med allt ifrån att utveckla Tengboms nya identitet till att paketera företagets Framtidsstrategi och ta fram en ny webbplats. Samtidigt har vi byggt vårt team och vår metodik nästan helt från grunden. Vi är snabba, kreativa, strategiska, kul (tycker vi själva) och har en ledande roll i förflyttningen av Tengboms varumärke, erbjudande och kultur.

Om rollen
Som internkommunikatör på Tengbom jobbar du lika mycket med att informera som att inspirera våra drygt 600 medarbetare runtom i landet. Allt ifrån att sätta analysen till att producera innehåll, planera, genomföra och följa upp interna kampanjer och aktiviteter ingår. Du har nästintill superkrafter när det kommer till att anpassa budskap och paketering på ett sätt som engagerar organisationen.

Centralt i din roll, precis som för resten av teamet, är en snabb produktionstakt, ett flexibelt förhållningssätt, prestigelöshet, driv, talang för relationer samt viljan att hela tiden utvecklas. Och utveckla. Du tar stort personligt ansvar men tror på kraften i vår kollektiva intelligens – det vi skapar tillsammans blir ofta allra bäst.

Tjänsten är ett vikariat (100%) under 12 månader med start i juni 2019.

Om dig
Du är en engagerad människa som älskar kommunikation. En snabb och säker skribent. En trygg projektledare med förmågan att se både helhet och detalj. Vi tror att du har personligt intresse för samhällsutveckling, arkitektur och design. Ditt framåtlutade sätt gör att du lätt bygger förtroende i organisationen.

Internkommunikatör (vikariat 12 mån) till Tengbom Arkitektbyrå Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-06

Ansök nu

Dela detta jobb