ekonomijobb.se

Internal Control Analyst till Axis i Lund

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-28

Ansök nu

Internal Control Analyst till Axis i Lund

Vad kan Axis erbjuda dig?
Du är efterlängtad! Ta chansen att få vara en del av Axis Governance & Internal Control-team om 7 personer och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor inom Governance & Internal Control. Teamet ansvarar för utveckling av ramverk för riskhantering, bolagsstyrning och kontroll av regelefterlevnad. Detta innefattar bl.a. koordinering av den årliga riskhanteringsprocessen, kontroll av policyefterlevnad, design och implementering av ramverk för intern kontroll över finansiell rapportering, testning av internkontrollramverket samt andra uppföljningar beställda av organisationen. Målet är att ska ett sammanhängande, övergripande ramverk som tillgodoser de krav som ställs på verksamheten från både interna och externa intressenter.

Du erbjuds ett spännande och fritt arbete där du styr din egen tid och strukturerar upp arbetet som det passar dig och dina kollegor. Du rapporterar till Manager Internal Control.

Vad kommer du att arbeta med?
Som Internal Control Analyst kommer du att säkerställa att Axis ramverk för intern kontroll över finansiell rapportering fungerar som det ska. Du kommer också att arbeta med förbättring av processer och kontroller.

 Du kommer att:

  • Testa kontroller samt dokumentera testningen med stor noggrannhet
  • Granska testning och annan dokumentation
  • Besöka våra dotterbolag över hela världen vilket medför upp till 35 resdagar per år
  • Utveckla och utmana den dokumentation som finns
  • Göra andra typer av interna granskningar efter behov
  • Kommunicera internt samt dokumentera testning på engelska

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från revision inom ”Big Four” eller intern kontroll på ett bolag och vill arbeta med Internal Control i en internationell miljö. För att trivas med jobbet är du välorganiserad och noggrann samt har en god analytisk förmåga. Axis lägger stor vikt vid att testning och andra granskningar skall tillföra någonting till verksamheten och inte enbart vara granskningar för granskningens skull. Du uppmuntras därför att ta egna initiativ och argumentera för din sak om du finner att någonting kan göras bättre.

Vi tror att du har relevant högskoleexamen, är van att arbeta i Excel och har en hög nivå i tal och skrift på engelska. 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Axis med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpyafinace.se eller Cathrine Wiberg på tel. 070-7383247 eller cathrine.wiberg@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Internal Control Analyst till Axis i Lund

Kristina Bennet

Malmö

Rekryteringskonsult

kristina.bennet@mpya.se

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 375 50 75

Om Axis Communications AB

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning, supportfunktioner samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning.

Dela detta jobb

Internal Control Analyst till Axis i Lund

Mpya Finance