ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Interimsuppdrag Business Controller – Stockholm – start mars

Företag Prodiem
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Interimsuppdrag Business Controller – Stockholm – start mars

Vi söker just nu efter en interim Business controller till ett väletablerat bolag inom Retail och E-handel.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Mars tom december

Omfattning:

Ca 80%

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som Business controller kommer du att ingå i ett controllerteam på 5 personer och rapportera till Head of Business Control. Du kommer att arbeta med att stötta främst Online affären samt även arbeta mot Commercial & Brands. I rollen ingår att arbeta med analys, uppföljning samt budget och prognoser etc. Du agerar stöd och support till verksamhetens chefer inom dina områden och bidrar med analys samt att utmana verksamheten för att skapa effektivitet och lönsamhet. Du kommer även att arbeta med Business Case samt stötta chefen inom Business Control. Bolaget arbetar i Planacy och Power BI.

Din profil:

Du har en akademisk bakgrund med ca 5 års erfarenhet från en liknande roll som Business controller inom retail. Har du erfarenhet av att arbeta mot Online affären är det ett stort plus. Du är systemvan och en van Excel användare. Har du arbetat i Planacy och Power BI är det en fördel.

Som person är du driven och har lätt för att sätta dig in i en ny verksamhet. Du är analytisk och proaktiv samt förstår värdet av att leverera och supportera verksamheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du trivs i rollen som Business Controller med mycket kontakter.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman på Prodiem, tfn 070-860 22 76.

Dela detta jobb

Interimsuppdrag Business Controller – Stockholm – start mars

Prodiem