ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Interim verksamhetscontroller sökes!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Interim verksamhetscontroller sökes!

Är du en driven och erfaren controller som söker ett nytt uppdrag med start omgående?  Brinner du för ekonomi- och verksamhetsstyrning mot företagets ekonomiska mål? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetscontroller hos vår kund kommer du tillhöra ekonomiavdelningen och arbeta tillsammans med åtta andra kollegor. Du arbetar som stödfunktion gentemot övriga avdelningar i ekonomiska analyser, utredningar och kalkyler och medverkar till att optimera affärsmässigheten i bolaget. Du arbetar med ekonomistyrning, kalkyler, analyserar och följer upp identifierade nyckeltal i verksamheten samt genomför värdering av fastighetsbeståndet hos vår kund.

Vem är du?

Vi söker dig som har civilekonomutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har mångårig kvalificerad arbetslivserfarenhet som controller eller motsvarande. Du har god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och självgående. Vidare ser vi att du har ett stort engagemang och vill bidra med din kunskap på ett serviceinriktat och affärsmässigt sett. Som person är du kommunikativ och lyhörd, har en god pedagogisk förmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du är nyfiken och vill bidra till att utveckla verksamheten.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom fastighetsbranschen.

Du har god datorvana och goda kunskaper att utrycka dig väl i svenska, både muntligt och skriftligt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 3-6 månader med omgående start. Placering: Växjö. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Dela detta jobb

logga
Interim verksamhetscontroller sökes!

Jurek