ekonomijobb.se

logga

Interim senior projektcontroller sökes!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-07

Ansök nu

Interim senior projektcontroller sökes!

För kunds räkning söker vi en interim projektcontroller med erfarenhet av stora samhällsprojekt för ett uppdrag på 2-5 månader med start 10/8! Är det dig vi söker? 

Vår kund är en kommun i norra Stockholm som nu söker en extra resurs under hösten till deras ekonomiavdelning. Du kommer att arbeta med projektcontrolling av investerings- och exploateringsprojekt. I rollen som projektcontroller kommer du att kvalitetssäkra arbetet med budget, prognos och kalkylering. Du kommer även att arbeta med uppföljning, analys och rapportering. Du är en viktigt kugge i att förmedla kunskap vidare då detta är en tillfällig resurs under pågående rekrytering. 
 

Vem är du?

Vi söker dig som: 

  • Har en utbildning som civilekonom eller motsvarande samt erfarenhet av controlling
  • Har gedigen kompetens inom investering- och exploateringsprojekt
  • Har erfarenhet av att ha arbetat med stora samhällsprojekt
  • Är bekant med investerings- och exploateringsredovisning
  • Har erfarenhet inom kommun eller annan offentlig organisation

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med planerad start 2020-08-10 och beräknas pågå i ca 2-5 månader med eventuell förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

 

Dela detta jobb

logga
Interim senior projektcontroller sökes!

Jurek