ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Interim redovisningschef till bolag i Hammarby Sjöstad

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Interim redovisningschef till bolag i Hammarby Sjöstad

För kunds räkning söker vi nu en interim redovisningschef för ett uppdrag under pågående rekrytering. I din roll som redovisningschef kommer du ha personalansvar för 3 personer som sköter den löpande redovisningen för verksamhetens koncernbolag. Du ansvarar självständigt för deklarationer, momsredovisning, löpande redovisning, avstämningar och månads- och årsbokslut. Vidare är du ansvarig för rapportering till CFO och koncernchef samt stötta övriga verksamhet vid frågor rörande redovisningen. 

Du kommer även se över verksamhetens olika rapporteringspaket samt se över om man kan göra några förändringar kring de olika affärssystemen som man använder.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Månad- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Personalansvar
  • Deklarationer
  • Löpande redovisning
  • Se över rutiner och processer
  • Ad hoc

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren redovisare och har fördelaktige jobbat med varulager samt är van att ha personalansvar. Vi ser att du har en god systemvana och kommer se det som meriterande om du har erfarenhet från Navision. Du trivs i snabbrörliga organisationer där man får jobba nära den dagliga verksamheten samt ta stort ansvar.  Som person är du analytisk, kommunikativ och social medarbetare som motiveras av förändring. Du är en erfaren ledare och motiveras av att hjälpa ditt team framåt. Koncernspråket är svenska men även viss engelska kan förekomma.

Du erbjuds

Vi söker dig som antigen vill gå via Jurek som underkonsult eller dig som önskar gå som anställd konsult. För rätt person kan det även finnas chans för direktanställning hos kunden. Vi ser en omgående start och där delar av arbetet kommer utföras på kundens kontor i Hammarby Sjöstad.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Bolagsekonom, Redovisningsansvarig, Redovisningschef

Dela detta jobb

Logo
Interim redovisningschef till bolag i Hammarby Sjöstad

Jurek