ekonomijobb.se

Logo

Interim lönechef till lönebyrå i Uppsala

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Interim lönechef till lönebyrå i Uppsala

Vår kund, en lönebyrå belägen i Uppsala, söker nu en interimslösning för en lönechef som ska ansvara för en avledning om 10-12 lönekonsulter. Har du förståelse för lönearbete och har en gedigen erfarenhet av personalansvar? Har du en naturlig förmåga att coacha andra och få din personal att göra ett effektivt arbete, samtidigt som personalen är välmående och engagerade?

Är du positiv och kan arbeta med ett eget driv och engagemang? Då kanske detta uppdrag är något för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som interim lönechef kommer ditt huvudfokus ligga på ditt personalansvar där du ansvarar för att engagera och coacha dina medarbetare till att göra ett bra och effektivt arbete. Du ansvara för en effektiv resursplanering och att se till helheten och verka för hela företagets framgång.

Vem är du?
Vi söker dig med gedigen efterenhet som ledare och har tidigare haft personalansvar över en större grupp, du har god förståelse för att coacha och engagera medarbetare. Vi ser att du har en förståelse för lönearbetet och gärna ha tidigare ansvarat över en löneavdelning. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat på ett outsourcingbolag.

Vi lägger stor vikt vid sina personliga egenskaper och ser att du ä ren positiv och driven person som har en god förmåga att leda andra. Du har skinn på näsan och har lätt att snabbt sätta dig in i nya situationer, samtidigt som du är ödmjuk och lyssna till andras behov. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och ansvarstagande och är lösningsorienterad.

Du erbjuds
Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett engagerat team med kompetenta medarbetare. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, vilket kommer pågå fram till slutet av augusti. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Vi uppmuntrar underkonsulter att söka denna tjänst!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

Logo
Interim lönechef till lönebyrå i Uppsala

Jurek Bemanning