ekonomijobb.se

Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Interim  Hyresadministratör

Konsultuppdrag som hyresadministratör. Vår kund som är en stor fastighetsägare söker en hyresadministratör till sitt kontor i Göteborg. Start omgående och preliminärt fram till årsskiftet.

Arbetsuppgifter

Beroende på erfarenhet kan innehållet i tjänsten variera, men huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Administration av hyror & förvaltning, inklusive avtalsregistreringar i Unit4 Property Management (f.d. FastNet), rutiner för hyresavtal, avtalshantering m.m.

  • Support till ekonomiska förvaltare vid avtalsskrivning
  • Support till ekonomiska förvaltare med framtagande av underlag för uthyrning och omförhandling.
  • Vara kontaktperson gentemot hyresgästerna i hyresbetalningsärenden samt ha löpande kontakt med inkassobolag.
  • Stötta i arbetet med hyresgästkontakter och enklare förvaltningsfrågor
  • Arkivering och diverse andra kontorsgöromål

I rollen ingår också arbetsuppgifter som uppdatering av det hyresadministrativa systemet Unit4 Property Management. Det innebär bland annat registervård, justering av objektsareor, löpande uppdatering av vakanshyror. I arbetsuppgifterna ingår även genomgångar av preliminära aviseringar, genomgång av saldolistor efter definitiv avisering, genomgång av påminnelser, räntor och inkasso.

Erfarenheter

Vi ser gärna att personen har bakgrund och erfarenhet som hyresadministratör eller ekonomiassistent, gärna från fastighetsbranschen.

Ansökan

Sök jobbet genom att registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Kontakta gärna Anna Svedberg på 0766-396 371 eller anna.svedberg@fasticon.se för frågor. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se 

Interim - Hyresadministratör

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb