ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Interim Ekonomichef – Stockholm – start jan/feb

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Interim Ekonomichef – Stockholm – start jan/feb

Vi söker nu en Ekonomichef för en nyligen uppköpt koncern på fyra bolag som ska integreras med köpande koncern. Bolagen är inom kommunikation och reklam.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Startdatum jan/feb och ca 6 månader

Omfattning:

100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som Ekonomichef kommer du att ansvara för redovisning och rapportering av fyra bolag. Det första du kommer att göra är att integrera bolagen i den köpande koncernens struktur, och därefter är det du som säkerställer korrekt redovisning och rapportering. Du kommer att få hjälp med den löpande redovisningen men gör själv bokslut, rapportering, årsredovisning och deklaration. Du kommer att rapportera till koncernens CFO.

Din profil:

Du har en gedigen erfarenhet av redovisning och rapportering och har troligen arbetat med projektredovisning. Du har tidigare erfarenhet av att integration av bolag i nya strukturer och har med stor fördel arbetat i systemet Marathon.

Du är en van konsult som har förmågan att snabbt sätta dig in i nya verksamheter och strukturer. Du är en person som tar ett stort ägarskap för dina arbetsuppgifter, har en hög produktion i dig i kombination med förmågan att lätt skapa kontakt och samarbeta med nya människor.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Anna Abrahamsson 070-691 01 35.

Dela detta jobb

Interim Ekonomichef – Stockholm – start jan/feb

Prodiem