ekonomijobb.se

logga

Interim controller inom fastighet sökes!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Interim controller inom fastighet sökes!

Till vår offentliga kund i norra Stockholm söker vi nu en fastighetscontroller som vill förstärka ekonomiavdelningen med start omgående och 6 månader framåt. Har du tidigare erfarenhet som controller inom fastighetsbranschen? Är du analytisk och en god kommunikatör? Läs då gärna vidare!

Arbetsbeskrivning

Som fastighetscontroller agerar du i gränssnittet mellan ekonomi, förvaltning och projekt. Du har en bred roll och arbetsuppgifterna anpassas till de behov man står inför i olika situationer. Du ansvarar för och arbetar huvudsakligen med följande områden:

• Vara ett stöd och bollplank till fastighetsförvaltarna, projekt- och byggledarna och fastighetschef
• Ta fram, underhålla och utveckla kontorets interna rutiner avseende hantering av driftuppföljning, investeringsuppföljning, investeringsrapportering, kundreskontra
• Arbeta tillsammans med fastighetschef för att tillse att rutinerna följs
• Sammanställa, kvalitetssäkra, analysera och följa upp fastighetsrelaterade nyckeltal
• Tillsammans med driftledare och driftcontroller genomföra analyser avseende löpande fastighetsdrift
• Delaktig i / tar fram underlag för månadsrapporter, kvartalsrapportering, budget och prognoser, projektuppföljning och andra rapport- och beslutsunderlag, samt komponentindelning enligt K3 redovisning.
• Arbeta kontinuerligt med utveckling av nödvändigt systemstöd

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom och har flera års relevant erfarenhet av att arbeta som controller inom fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. Du är van att arbeta nära verksamheten och trivs med många kontaktytor i organisationen, både mot ekonomi och mot övrig verksamhet. Du är van att arbeta i Agresso och Hypergene. Du har avancerade kunskaper i Excel och är van att hantera och analysera stora datamängder. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift


För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en mycket strukturerad och resultatorienterad person som alltid strävar efter att effektivisera ditt arbete och leverera med hög kvalitet. Du trivs med ett högt tempo i en föränderlig miljö. I din yrkesroll är du självgående, initiativtagande och har lätt att få kontakt med människor.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående och 6 månader framåt med eventuell förlängning. Placering: Danderyd samt till viss dele på distans. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund alternativt gå in via eget bolag. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Interim controller inom fastighet sökes!

Jurek