ekonomijobb.se


ICA Fastigheter AB är ICA-gruppens svenska fastighetsbolag med uppdraget att erbjuda ändamålsenliga och strategiskt placerade affärslägen genom att utveckla, köpa, sälja, hyra in och aktivt förvalta fastigheter. Vi äger omkring 170 handelsplatser samt två lager. Därtill hyr vi in drygt 600 butikslokaler samt 20 kontor och lagerfastigheter. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Vi erbjuder våra medarbetare entreprenörskap, frihet och utmaningar i en modern arbetsmiljö med högt tempo. Att arbeta på ICA och ICA Fastigheter skapar möjlighet att utvecklas och växa - både inom fastighetsbolaget och övriga ICA.


Gillar du hyresförhandling och trivs med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik?

Då har vi jobbet för dig! Vi söker en avtalsansvarig med placering i Göteborg med start i augusti och ett år framåt.

Tjänsten
Som avtalsansvarig inom Inhyrda butiker är du ansvarig för hyresavtalen och -förhållandena avseende ICAs alla inhyrda butiker inom ditt geografiska område.

Dina arbetsuppgifter
I rollen arbetar du med att självständigt driva hyresförhandlingar där ICAs och ICA-handlarnas bästa är i fokus. Du kommer få många kontaktytor, både inom koncernen och utanför.

  • Förhandling av hyresavtal tillsammans med ICA-handlare mot externa fastighetsägare
  • Relationsbyggande internt och externt
  • Övriga avtalsrelaterade arbetsuppgifter och förhandlingar
  • Du rapporterar till chefen för Inhyrda butikslokaler.

Kvalifikationer

  • Civilingenjör, civilekonom, jurist eller motsvarande kunskap inhämtad genom erfarenhet
  • Några års erfarenhet av hyresförhandlingar
  • Goda kunskaper inom hyreslagstiftning
  • Erfarenhet från retail är meriterande

Personliga egenskaper
Du kommer att arbeta i nära samarbete med både fastighetsägare, andra tjänstemän inom ICA samt ICA-handlare. Det är därför av stor vikt att du har en mycket god samarbetsförmåga och värdesätter goda relationer. Du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och målinriktat vis. För att lyckas i rollen är det en förutsättning att du är affärsmässig i dina förhandlingar.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Tror du att fastigheter kan göra skillnad på riktigt? Vi vet. För när vi på ICA Fastigheter bygger butiker förändras platsen runt omkring dem. Kanske inte på en gång, men över tid. Det är egentligen livet i och runt butiken som är det viktiga, inte fastigheten i sig. Och vi är otroligt stolta över att ha fastigheten som nav när vi bidrar till att skapa bättre förutsättningar för det goda livet och livfulla platser. Och gör vardagen lite enklare för många människor.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som avtalsansvarig passar in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar ICA Fastigheter med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Interim - Avtalsansvarig

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Dela detta jobb