ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

INKÖPSSAMORDNARE

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

INKÖPSSAMORDNARE

Om bolaget
Lumire, Luleå Miljöresurs AB, är vårt kommunala bolag för vatten och avlopp samt avfallshantering, återvinning och återbruk. Lumire ägs av Luleå kommunföretag och vi är idag närmare 200 anställda i bolaget. Det är vi som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt. Som Norrbottens största livsmedelsproducent levererar vi 8 miljoner m3 dricksvatten årligen, och inom vår avloppsverksamhet renar vi årligen 10 miljoner m3 spillvatten samt producerar 2 miljoner m3 grön biogas som bland annat driver ett antal bussar i Luleå. Vi hanterar närmare 55 000 ton avfall per år som vi samlar in från 38 000 hushåll och 700 företag i Luleå och via våra återvinningscentraler och vår avfallsanläggning.

Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Om uppdraget
Som inköpssamordnare är du bolagets länk mellan våra verksamheter och inköpsavdelningen på Luleå kommun och är bolagets kompetens i inköpsfrågor.

Du:

  • samordnar inköpsprocessen och ser till att inköpsriktlinjer följs

  • upprättar rutiner och ansvarar för bolagets direktupphandlingar

  • utbildar oss andra i en effektiv inköpsprocess genom att arbeta aktivt med inköpsbeteende och säkerställer att hög avtalstrohet uppnås

  • deltar i nätverket för bolagens inköpssamordnare

  • driver vårt arbete för hållbara inköp

  • är navet för val och implementering av ett system för avtalshanteringen

Vem är du
Du har några års erfarenhet av inköp och du är väl bevandrad i juridiken kring inköp. Har du kunskap om inköp i offentlig verksamhet är det meriterande. Vi uppskattar om du har någon form av relevant akademisk utbildning.

Du trivs med att strukturera och tycker om ordning och reda. Du uppskattar att ha många kontakter och förstår vikten av god kommunikation.

Du skriver och talar flytande svenska, samt behärskar engelska i tal och skrift. B-körkort krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrigt
Heltid. Tillsvidare.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras inför anställning enligt 3 kapitlet i säkerhetsskyddslagen.

Vid frågor, kontakta ekonomichef Lotta Rova på telefonnummer 0920-250902.

I denna rekrytering tar vi endast emot ansökningar via Workspace Recruit.

Vill du bli en miljöresurs?
Då kommer du att trivas på Lumire. Som anställd hos oss bidrar du till några av samhällets mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten och en hållbar avfalls- och avloppshantering. Det vi gör har betydelse idag och i framtiden.

Dela detta jobb

logo
INKÖPSSAMORDNARE

Workspace Recruit